TUČA NA PLAŽI U BARU: Crnogorski funkcioner pretukao Srbina zbog banalnog razloga!

more

Foto: printscreen/instagram

Predsednik crnogorske Agencije za elektronske komunikacije i poštansku delatnost Šaleta Đurović išamarao je državljanina Srbije na plaži u Baru.

Podgoričke Vijesti pišu da se Đurović sukobio sa Aleksandrom Krstićem, a obojica su dobila novčane kazne pred Sudom za prekršaje u Budvi.

[adsenseyu5]

Srpski državljanin je proglašen krivim za vređanje na javnom mestu i kažnjen je sa 105 evra, dok će Đurović morati da plati 350 evra zbog fizičkog napada na javnom mestu – šamar i tri udarca pesnicom.

NIKAD MI NIŠTA NIJE DAO… Evo ko je sin slavnog pevača Ljube Aličića sa kojim pevač decenijama ne govori, iako nastupaju zajedno! (VIDEO) (FOTO)

Sukob njih dvojice počeo je u petak oko 13:30 prepirkom oko zaklanjanja pogleda na more Đuroviću, zato što je Krstić „postavio veliki peškir na suncobran“ ispod koga su bile njegova supruga u šestom mesecu trudnoće i sedmogodišnja ćerka.

Verbalni spor je doveo do toga da Đurović zbog, kako je kazao, uvredljivih reči koje su mu bile upućene pred suprugom, ošamari, a potom i pesnicom udari Krstića.

3 MOĆNA ZNAKA: Do kraja avgusta ih čeka veći PRILIV NOVCA (ASTROLOGIJA)

Krstić, čijoj je porodici ovo bio finalni dan letovanja u Baru, nakon toga je pao na zemlju, a kada se pridigao, pozvao policiju. Osoblje na plaži je odmah pritrčalo i razdvojilo Đurovića od Krstića, kojem je ukazana prva pomoć.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/B92/Izvor: vijesti.me)

[adsenseyu2]