Tragičan detalj iz života Ane koja je PRIJAVILA ZA OBLJUBU Lazara: Upala je u Timok, a njena najbolja drugarica se udavila da bi je spasila (INFO)

žena

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Ana L. (19) iz Zaječara, koja je prijavila Lazara L. (20) za silovanje, odgovaraće za lažno prijavljivanje.Pored toga što se sada našla u centru skandala, Ana je i inače imala tešku sudbinu

Naime, u aprilu 2012. godine išla je preko gumene i veoma klizave brane na Timoku. U jednom trenutku okliznula se i pala u vodu.

[adsenseyu5]

– Njena najbolja drugarica Ana Kostić, koja nije umela da pliva, pokušala je da joj pomogne i udavila se dok je pokušavala da je izvuče – tvrde komšije ove devojke.

Anu L. uspeo je da spase nepoznati 20-godišnjak koji se zatekao na obali.

Ana je na saslušanju u policiji priznala da je proganjala Lazara i da je htela da bude njegova devojka jer je patološki zaljubljena u njega. Besna što joj ne uzvraća simpatije, odlučila je da mu naudi.

NOVI DETALJI U ISTRAZI: Devojka sama sebe IZUJEDALA, a ovo je RAZLOG lažnog prijavljivanja (INFO)

Postupak protiv Lazara je obustavljen zbog lažnog prijavljivanja i traženo je ukidanje pritvora. Protiv devojke će najverovatnije biti pokrenut postupak za lažno prijavljivanje.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Alo)

[adsenseyu2]