TRAGEDIJA U SRPSKOJ PORODICI U BEČU: Svekar joj obljubio ćerku, u nervnom rastrojstvu ugušila sina od 8 meseci (INFO)

Beč

Foto: Wikipedia

Posle pregleda lekari su posumnjali da i sa devojčicom nešto nije u redu, a ubrzo su posle razgovora bili uvereni da je seksualno zlostavljana.

Istraga koja je vođena u Beču nakon što je majka (38) poreklom iz Srbije u bolnici Donaušpital ubila osmomesečnog sina Teodora, a potom sebi prerezala vene, otkrila je jezive detalje.

Zločin se dogodio 3. januara, a pozadina, kao i motiv, ovog jezivog čina može biti monstruozno saznanje da je deda silovao četvorogodišnju ćerku nesrećne žene. Kako su austrijski mediji objavili, u ponedeljak je uhapšen ženin svekar zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju četvorogodišnju unuku.

– Sve se otkrilo kada je žena sa svoje dvoje dece primljena u bečku bolnicu jer se mali Teodor loše osećao – pišu austrijski mediji.

Posle pregleda lekari su posumnjali da i sa devojčicom nešto nije u redu, a ubrzo su posle razgovora bili uvereni da je seksualno zlostavljana. Odmah je pozvana i policija, kada je otkrivena stravična istina da je deda silovao svoju unuku – rekao je za lokalne medije izvor blizak istrazi.

NE PRESTAJE SA SKANDALIMA: Pevač slupao auto policijskog generala vredan 35.000 evra!

On je dodao i da se deda, penzionisani viši službenik u ministarstvu, seksualno iživljavao nad detetom tokom božićnih praznika.

– Kada je saznala šta se desilo, ovoj majci se svet srušio. Ona je očigledno u trenutku nervnog rastrojstva u bolničkoj sobi ugušila jastukom sina i pobegla.

NEBOJŠA KRSTIĆ: Opozicionari se voze u svojim skupim džipovima i nude da Beograd postane NARODNA KUHINJA

-Međutim, pronašla ju je jedna medicinska sestra sa presečenim venama. Ona je spasena i smeštena na psihijatriju i više nije u životnoj opasnosti – objasnio je izvor.

(Dnevne.rs/Izvor: J.R.,Kurir.rs)