TRAGEDIJA, HOROR, UŽAS: Tragedija na UBU, brat (11) pregazio sestru (7) – umrla u majčinom naručju! (INFO)

kuca

Foto: privatna arhiva

Sedmogodišnja Marijana Janković iz Čajetine poginula je kad su je motorom udarili stric Vladan Kuzeljević (40) i rođeni brat M. J. (11), dok je majka sve to gledala.

UB – Sedmogodišnja Marijana Janković iz Čajetine poginula je na Đurđevdan, u selu Murgašu kod Uba, kada su na nju, vozeći motor, naleteli stric Vladan Kuzeljević (40) i rođeni brat M. J. (11). Nesreća se dogodila naočigled Marijanine majke Dragane, a teško povređena devojčica preminula je u njenom naručju.

Marijana je u nedelju s roditeljima i dva brata došla iz Čajetine na slavu kod rođaka, porodice Kuzeljević. Drama se odigrala oko podneva u dvorištu.

[adsenseyu5]

Izgubio kontrolu

– Vladan je nedavno kupio kvad, motor na četiri točka. U jednom trenutku krenuo je da provoza sina od njegovog brata od tetke sa Zlatibora. Za to vreme Marijana je stajala uz ogradu i posmatrala vožnju strica i brata.

U jednom trenutku dečak je povukao ručicu od gasa, verovatno iz neznanja ili radoznalosti. Tada je Vladan izgubio kontrolu nad četvorotočkašem i u punoj brzini prvo udario u devojčicu, a potom u ogradu – pričaju komšije i dodaju:- Majka Dragana je sve to gledala. Ona je pritrčala i uzela ćerku u naručje, ali detetu nje bilo spasa. Marijanin otac Duško je u trenutku nesreće bio u kući, ali čim je čuo šta se desilo, istrčao je da joj pomogne. Sve je bilo uzalud.

Žrtva... Marijana JankovićŽrtva… Marijana Janković

Vladan je teško povređen jer je skočio kad je primetio da će motor udariti dete.
– Verujem da je skočio da je skloni, pokušao je da je spase, ali nažalost nije uspeo – priča naš sagovornik.

Kako kažu komšije, u nedelju su se čuli jauci i kuknjava, koji su odzvanjali zaseokom u kojem žive Kuzeljevići.
– U kući Vladana Kuzeljevića su njegovi roditelji. Jedan sedi na jednom krevetu, drugi na drugom, slomljeni od bola i tuge. Molim vas, nemojte ih dirati, u lošem su stanju, pod lekovima, već je intervenisala Hitna pomoć, ljudi su u šoku zbog svega što ih je snašlo – kazao je komšija.

Zavijeni u crno

U naselju Ceten iznad Čajetine, gde je mala Marijana živela sa četvoricom braće i roditeljima, juče je bio muk. U kuću su dolazili najbliži prijatelji, rođaci, komšije da izraze saučešće, nevericu i tugu…
– S majkom, ocem i sestrinim kovčegom došao je u Čajetinu. Svi su sada tu… – ispričao je rođak.

[adsenseyu1]

Kako saznajemo, vozač kvada Vladan Kuzeljević zadobio je teške povrede i najpre je zbrinut u valjevskoj bolnici.
– Pacijent je zadobio frakturu butne kosti, van životne opasnosti je i upućen je u Beograd – kažu u bolnici.

Protiv njega je podneta krivična prijava za teško delo protiv opšte sigurnosti.

Čajetina zavijena u crno
MARIJANA JE BILA LEPTIRIĆ

Komšije sa Zlatibora ne mogu da veruju šta je zadesilo nesrećnu porodicu.
– Marijana je bila naš leptirić, prolazila je ovuda svakodnevno na putu do vrtića i nazad, igrala se sa svojom brojnom braćom i decom. Ne mogu da verujem da je više nema, kakva tragedija, šta se ovo više dešava sa ovim svetom – rekla nam je jedna komšinica.

Marijana je ovog proleća išla u predškolsko, spremala se da na jesen pođe u prvi razred osnovne škole.

Komšije Kuzeljevića
VLADAN JE SKORO KUPIO TAJ MOTOR

Komšije kažu da su Kuzeljevići veoma imućna porodica jer rade kao gastarbajteri.
– Vladan godinama živi u Austriji, gde je doskoro radio i njegov otac Brana, koji je otišao u penziju. Došao je u Srbiju da proslavi slavu, ali umesto veselja, zavio je porodicu u crno. Oni su skoro kupili kvad, Vladan je bio dobar i iskusan vozač, ali šta vredi kad je đavo došao po svoje – ispričale su komšije Kuzeljevića.

(Dnevne.rs /Izvor: Zorana Jevtić,Foto: Privatna arhiva, ekipa Kurira)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]