TOTALNO UNIŠTEN ISPRED PORODIČNOG STANA: Marku Bulatu zapalili automobil (FOTO)

pevač

Foto: Fejsbuk/Marko Bulat

Pevač Marko Bulat šokirao je svoje pratioce na društvenim mrežama kada je objavio video snimak i fotografije zapaljenog automobila.

Na snimcima se vidi da je vozilo potpuno uništeno, a značajnu štetu pretrpela su i dva automobila koja su se nalazila pored.

[adsenseyu5]

– Zapaljen auto jutros oko pet… dušmani ne spavaju. Zamolio bih organe reda da ovaj put nešto preduzmu. Dobro jutro Srbijo majko – napisao je Bulat na Fejsbuku.

Iz policije za “Blic” kažu da im je jutros u 5:15 prijavljeno da je na parkingu u Bulevaru Zorana Đinđića u požaru izgoreo “audi A4”, a da su još dva vozila, “fiat tipo” i “fiat stilo”, oštećena. Urađen je uviđaj, ali za sada ne mogu da preciziraju uzrok požara, ni da li je podmetnut jer je potrebno uraditi još neka veštačenja.

Foto: Instagram/Marko Bulat

Iz policije za “Blic” kažu da im je jutros u 5:15 prijavljeno da je na parkingu u Bulevaru Zorana Đinđića u požaru izgoreo “audi A4”, a da su još dva vozila, “fiat tipo” i “fiat stilo”, oštećena.

[adsenseyu4]

Urađen je uviđaj, ali za sada ne mogu da preciziraju uzrok požara, ni da li je podmetnut jer je potrebno uraditi još neka veštačenja.

Foto: Instagram/Marko Bulat

Bulatova supruga Marija na svom profilu na Fejsbuku iznela je tvrdnje da se radi o namerno izazvanom požaru.

– U aprilu 2016. godine, u noći mog embriotransfera (vantelesne oplodnje koja nije uspela) mom suprugu je u gluvo doba noći ispred naše zgrade na Novom Beogradu ukraden automobil. Krađu smo prijavili i do danas nas niko nije kontaktirao povodom toga. Septembar iste godine, noć kada saznajemo da postajemo roditelji smešta nam se afera kokain kojom je cela moja porodica bila u opasnosti! Puštam da psi laju, a karavani da prolaze jer beba koju sam nosila je bila iznad svega! Juče sve novine objavljuju rođenje našeg deteta i evo… Pre dva sata na istom našem parkingu je zapaljen naš porodični automobil sa sve dečijim kolicima unutra, u vreme dok dojim svoju bebu! Policija je izvršila uviđaj i nedvosmisleno potvdila da se radi o namerno izazvanom požaru! Pi*ko nesrećna, šta je sledeće? Dođi, izađi, kaži! Da li će bar policija obaviti šta treba? Ili je ovo ipak samo Srbija – napisala je ona.

Foto: Instagram/Marko Bulat 

Inače, Bulat je nedavno prošao kroz životnu dramu, pošto je sa suprugom Marijom u februaru dobio ćerku koja je rođena u 27 nedelji trudnoće. Tek pre nekoliko dana oni su devojčicu kojoj su dali ime Dorotea doveli kući, nakon što je dva i po meseca provela u inkubatoru. On je nedavno objavio potresnu fotografiju ćerkice .

Podsetimo, Marko Bulat našao se u centru skandala kada je njegova supruga u septembru prošle godine uhapšena dok je iz poštanskog sandučeta uzimala paketić sa kokainom, koji su joj donela dvojica dilera. Ona je priznala krivicu, pa je osuđena na uslovnu kaznu zatvora u trajanju od tri meseca, koju će odslužiti ako u roku od godinu dana izvrši novo krivično delo.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs/Izvor:Ana Adžić,Blic.rs)

[adsenseyu2]