TOTALNI HAOS KOD SVILAJNCA: Muž, svekar, dever i jetrva JURILI ODBEGLU SNAJKU, policija ih sve UHAPSILA (INFO)

auto

Foto: Fonet

Jedna porodica iz Požarevca (prezime poznato redakciji) je u selu Bobovo kod Svilajnca izazvala pravu pometnju. Naime, muž, svekar, dever i jetrva jurilo je odbeglu snajku, što je rezultovalo filmskom poterom i privođenjem četiri osobe.

Meštani Bobova bili su iznenađeni kada su četiri osobe otele jednu ženu i odvele je u nepoznatom pravcu. Ispostavilo je da su oni preoteli snajku koja je pobegla od nevenčanog muža.

[adsenseyu5]

Posle četri sata potere policija ih je našla nadomak Požarevca, sakrivene kod rođaka, i sve ih uhapsila, dok su snajku vratili kod prijatelja u Bobovo, kod kojih je pobegla od muža nasilnika, pišu “Alo”.

Porodica iz Požarevca đuture je krenula u poteru za snajkom čim je dobila dojavu da je u selu Bobovo kod Svilajnca i da joj je drug ponudio hranu i krov nad glavom dok ne obezbedi ćerku (5) i sina od 17 meseci.

HOROSKOP ZA VIKEND: Device čeka svađa, jedan znak greši OPASNO u jednoj stvari!

U poteru za N. S. (26), koja je sedam godina živela nevenčano sa N. I. u Požarevcu, krenuli su njen muž, svekar P. I, jetrva J. S. (25) i dever S. I. Oni su 4. avgusta, oko 17.30 upali u kuću S. S. iz Bobova i na silu oteli ženu.

S. S. i njegov sin tvrde da ih je porodica iz Požarevca napala i da su ženu, koja je pobegla zbog nasilja u porodici, izvukli kroz prozor i na silu ugurali u automobil.

Milena se pohvalila na društvenim mrežama, pitaju kad će ISPRAĆAJ: Prvi poziv ženi za SLUŽENJE vojnog roka

– Muž me je godinama tukao i maltretirao! Pobegla sam 20. jula od kuće i prijavila policiji i Centru za socijalni rad da napuštam muža zbog maltretiranja i da moram da ostavim ćerku od pet godina i sina od 17 meseci dok ne nađem krov nad glavom. Posle hapšenja muža dovela sam i decu u Bobovo, ali se plašim da će me on ubiti čim ga puste iz pritvora! – kaže N. S.  i dodaje da je posle otmice preživela pravi pakao.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

1 Comment on "TOTALNI HAOS KOD SVILAJNCA: Muž, svekar, dever i jetrva JURILI ODBEGLU SNAJKU, policija ih sve UHAPSILA (INFO)"

  1. To ti je internet prijatelj samo kad bi smo znali koliko se familije rasturaju zbog fejzbuha

Comments are closed.