TINEJDŽERKA (15) IZ PETROVCA NA MLAVI PROŠLA KROZ “PAKAO”: Maloletnici je ucenjivali da će objaviti njen intimni snimak ako ne spava sa njima i JOŠ DESETORICOM

zločin

Foto: Tanjug

Policija je podnela krivične prijave protiv N. B. (17) i N. M. (17), tinjedžera iz Petrovca na Mlavi zbog sumnje da su ucenjivanjem prisilili maloletnu S. M. (15) iz ovog mesta na seksualne odnose sa njima.

Kako nezvanično saznajemo, oni su osumnjičeni da su devojčici pretili da će na društvenim mrežama objaviti snimak njegov intimnog odnosa sa bivšim momkom ukoliko ne spava i sa njima.

S.M. je navodno, kada je imala 15 godina, pristala da snimi intimnu scenu sa svojim tadašnjim momkom. Ali, kada je raskinula sa dečkom, video klip je došao u ruke N.B. i N.M. koji su počeli da je ucenjuju da će na društvenim mrežama objaviti taj snimak.

Uplašena, devojka je pristala na seksualan odnos sa njima, plašeći sa da će zaista objaviti snimak. Međutim, N.M. i N.B. su, otišli i dalje, primoravajući S.M. da ima odnose i sa njihovim prijateljima.

DVOSTRUKI ŽIVOT POPA MILANA: Istovremeno imao nekoliko ljubavnih veza, a sa veroučiteljem..

Sve se okončalo tako što su N.M. i B.B. organizovali i orgije sa S.M. koje su i snimali i u kojima je bilo najmanje desetorica učesnika. Nakon toga, devojka je rešila da slučaj prijavi policiji u Požarevcu.

S.M. je, saznajemo, do detalja ispričala policijskim službenicima kroz kakvu je torturu prolazila poslednjih godinu dana. Odmah nakon toga, organi reda su lišili slobode N.M. i N.B. i podneli im krivičnu prijavu zbog podvođenja i silovanja.

“ČUPAO OBRVE, PUMPAO USTA”: Meštani veroučitelja smatrali ČUDAKOM, a voleli sveštenika DILERA

Nakon toga, N.M. i N.B. imajući u vidu da su u pitanju maloletnici, su pušteni da se brane sa slobode, a brigu o S.M. je preuizeo požarevački Centar za socijalni rad.

(Dnevne.rs/Izvor: G.P.,Blic.rs)