TEŠKO POVREĐENI NAVIJAČ PARTIZANA JE UNAKAŽEN: Izbijeni mu svi zubi, otkinuti nos i uvo (INFO)

Partizan

Foto: printscreen/youtube

Navijač sa beogradskog derbija Crvena Zvezda-Partizan, koji je sinoć pretučen, pa prebačen na reanimaciju, prošao je sa teškim telesnim povredama, saznaje Telegraf.rs. On je prevezen na neurohirurgiju, a kako nam je rečeno, otkinuti su mu nos i uho, i izbijeni svi zubi

Lekari su se sinoć borili za njegov život. Sigurno će ostati na dugom lečenju.

Pored njega na VMA je prevezeno još 20 navijača, a kako nijedan od njih još nije pušten kući, jasno je da ni njihove povrede nisu nimalo naivne.

[adsenseyu5]

Žestok sukob najvatrenijih pristalica crno-belih počeo je u 15. minutu, kada je grupa Grobara pokušala da preuzme tribinu, ali im to nije pošlo za rukom.

Bio je to jedan od najvećih i najbrutalnijih međusobnih sukoba na Jugu u istoriji tribine. Na kraju se sve završilo kao pokušaj puča. Alkatraz je odbranio ”šipku”, a totalno je osramotio Grobare koji su pokušali da preuzmu Jug.

Završili su prebijeni, krvavih glava, naduveni od pesnica, sprženi od baklji i goli! Neki od njih izbačeni su na atletsku stazu sa tribine čak i bez donjeg veša!

POSLEDNJA ARKANOVA FOTOGRAFIJA: Niko ne zna šta se krije iza slike nastale trenutak pre njegovog ubistva

Sve se desilo u trenucima kada je na Severu zapaljena ogromna količina baklji. Grobari su iskoristili pirotehnički šou Delija da napadnu tribinu.

Nezvanično, grupa koja je pokrenula pokušaj puča jesu Vandal Bojsi, kojima su se pridružile još neke grupe Grobara. Zanimljivo je da su svi na derbi došli uniformisani, obučeni u identične dukseve i grupisani na jedno mesto. Samo se čekao trenutak kada se kreće u napad.

OFANZIVA CIA IZ VAŠINGTONA: Šalju 30 američkih Albanaca na Balkan sa jasnim ciljem (INFO)

Neredi koji su se dogodili na 156. večitom derbiju, vrlo brzo su ”obišli” svet! Od sinoć skoro svi pišu o brutalnosti na južnoj tribini i podno nje. Remi od 1:1 je u drugom planu.

Samo jedan od svetskih medija koji su izveštavali o ovim događanjima, Tabloid “San” preneo je kako se na stadionu vodio “građanski rat” u kom je 17 navijača povređeno, ne štedeći se na fotografijama.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]