TEŠKE REČI FLEKIČINOG OCA: Imam da mu poručim samo jedno, ako je moj sin zaista ubio Kristinu!

ubistvo

Foto: Tanjug/Sava Radovanović, Facebook/Kristina Kaplanović

– Ako je moj Miloš ubio tu devojku na pumpi, treba da odgovara koliko god da kažu – rekao je svojoj rođaci otac uhapšenog Miloša Srebrića (35), koga sumnjiče za ubistvo radnice na pumpi Kristine Kaplanović (20) pre tri meseca.

Rođaka kojoj se poverio Milošev otac je, kako kaže, i sama saznala za Miloševo hapšenje iz medija.

TEŠKA TRAGEDIJA U PRIJEDORU: Otac dvoje dece otišao od kuće uz reči: „Ne tražite me, neću se vratiti!

– Prva informacja koju sam čula bila je da je uhapšen ubica. Prekrstila sam se i rekla bogu hvala, jer i ja imam decu. Onda sam se šokirala kad su objavili Miloševo ime. Nisma mogla da verujem da je on bio u stanju da tako nešto uradi. Imao je problema sa zakonom, ali se smirio. On i žena čekaju bebu u septembru – priča rođaka.

[adsenseyu5]

Nakon hapšenja, čula se sa Srebrićevim ocem.

– Rekao mi je da su mu nekoliko puta pretresali kuću zbog Miloša, kao i da je on za ova tri meseca više puta bio kod njih na selu. Saznanje da se Miloš sumnjiči za ubistvo te devojke totalno ga je dotuklo. Plačući mi je rekao da, ako je to zaista uradio, treba da odgovara koliko god da je potrebno – prepričava razgovor rođaka za beogradske medije koja je istog mišljenja da Miloš treba da odgovara.

TROPSKIM VRUĆINAMA JOŠ NIJE KRAJ: Stiže nam TOPLOTNI TALAS sa severa Afrike, evo i do kada će trajati (INFO)

– Nema opravdanja, ako ju je ubio, mora da odgovara! Ne smem ni da zamislim u kakvom su stanju njeni roditelji. Pa i on u septembru treba da postane otac, pričao je da je moguće da mu žena nosi devojčicu. Eto, i on će imati ćerku – rekla je ona.

UŽAS U VALJEVU: Majka pronašla telo svog SINA U POLURASPADNUTOM stanju na krevetu (INFO)

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]