TEŠKA SUDBINA PORODICE IZ VRBASA: Pozajmili novac da sahrane sina koji se utopio u kanalu, a pre 18 godina izgubili su bebu (INFO)

telo

Foto ilustracija: Telegraf

Jaroslava Nikolić iz Zmajeva, majka šesnaestogodišnjeg Branimira, koji se juče udavio u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, kaže da joj još nije zarsla rana od pre 18 godina kada je ostala bez osmomesečne bebe, a sada je ostala i bez sina, prenose Novosti

Kako kaže, on joj je bio desna ruka i pomagao joj u svemu, pa ožalošćena porodica ne želi ni da pomišlja kako će ubuduće živeti bez njega.

[adsenseyu5]

Nesreća se dogodila samo na kilometar od trošne kuće u kojoj živi Jaroslava sa sedmoro dece.

– To mu je bio drugi put u životu da je otišao na Jeričku, prokleta Jerička nam je uzela sina. Branili smo mu da ide na reku, iako je bio dobar plivač. A ni on sam nije voleo vodu, ne znam šta mu bi da ode tamo – priča ucveljena Jaroslava.

ČUDO U ARANĐELOVCU: U dvorištu porodice Mitrović, grom udario u stari hrast – a ispod njega se krilo pravo bogatstvo!

Šesnaestogodišnjak je za manje od mesec dana trebalo da krene u treći razred Srednej škole “4. juli” u Vrbasu gde je započeo da se školuje za automehaničara. a planirao je da nastavi da se školuje za policajca.

– Tek što je muž došao kući, čuli smo neke sirene, ali nismo znali šta se dešava. A onda je došao jedan od komšija i saopštio nam najrcnju vest- prića detalje jučerašnjeg dana, dečakova majka.

[adsenseyu1]

– Šta je uzrok smrti, za sada ne znamo. Do nas dolaze razne priče, od kojih je neka da mu je pukla kičma pri skoku u vodu, jer je udario u kamenje – kaže Jaroslava.

Mnogočlana porodica živi od 25.000 socijalne pomoći i onoga što je Branimir do juče zarađivao u nadnici.

ronioci

Foto ilustracija: Telegraf

Sada porodica mora da se zaduži da bi sahranili sina, a odakle će vratiti novac ni sami ne znaju.

15 MINUTA NAKON OTVARANJA: Srbi otkrili način KAKO DA PREVARE IKEU za 99 dinara (FOTO)

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Novosti)

[adsenseyu4]