TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NOVOM SADU: Žena pokosila automobilom dve devojke (17) na pešačkom prelazu! (INFO)

sudar

DNEVNE.RS

Dve devojke (17) udarilo je vozilo oko 19.30 sati na pešačkom prelazu na raskrsnici Novosadskog puta i Ulice Sonje Marinković u novosadskom naselju Veternik.

[adsenseyu5]

Njih je automobilom “reno klio” udarila jedna žena koja nije obratila pažnju na to da se jedno vozilo već zaustavilo u susednoj traci da bi propustilo devojke preko pešačkog prelaza.

POSLEDNJE INFORMACIJE: Jelena puštena iz bolnice Laza Lazarević, studentkinja koju je tražila cela Srbija donela odluku da više ne ide na posao! (FOTO)

Portparolka novosadske Hitne pomoći Mirjana Bursać kaže da je ta služba na lice mesta izašla sa dvoje ambulantnih kola kako bi nesrećnim devojkama što brže i efikasnije pružila prvu pomoć.

DAME, ZNATE LI ZA OVAJ ZAKON? Ako vam MUŽ ne da novac za ličnu higijenu ili vam da 200 dinara da skuvate ručak – zbog toga može U ZATVOR! (INFO)

– Devojke su u svesnom stanju prevezene u Odeljenje dečje hirurgije u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine. Sumnja se da su obe zadobile teže telesne povrede i trenutno je u toku dalja dijagnostika – rekla je Bursać.

Kako je došlo do nesreće, policija će naknadno saopštiti nakon što se završi uviđaj koji je još u toku.

(Dnevne.rs /Telegraf / Blic)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

1 Comment on "TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NOVOM SADU: Žena pokosila automobilom dve devojke (17) na pešačkom prelazu! (INFO)"

  1. HnRVoG Really enjoyed this article.Really thank you! Fantastic.

Comments are closed.