TERORISTI HTELI DA UBIJU ANGELU MERKEL? Otkazana utakmica Nemačka – Holandija! (FOTO) (VIDEO)

teroristi

Foto: AP/Tanjug

Meč kome je trebalo da prisustvuje nemačka kancelarka otkazan je zbog sumnjivih osoba u blizini stadiona u Hanoveru

Meč između Nemačke i Holandije u Hanoveru, koji je trebalo da gleda i Angela Merkel, otkazan je zbog opasnosti od terorističkih napada.

Bild i svi ostali nemački mediji prenose da je u blizini stadiona više sumnjihih lica, kao i da je pronađen sumnjiv kofer na stadionu, što je potvrdila i portparolka policije.

Snage bezbedonsti su uklonile sumnjiv kofer koji je pronađen i pozvale su navijače da napuste stadion i udalje se, jer je meč otkazan. Veliki broj policijskih snaga je izvan stadiona još uvek i ispituje još sumnjivih predmeta.

Prema poslednjim informacijama postoji opasnost da je ugrožen čitav grad Hanover, ne samo stadion!

[adsenseyu1]

Takođe, prethnog dana je zbog opasnosti od terorizma otkazana utakmica između Belgije i Španije, koja je trebalo danas da se odigra u Briselu.

Velike su policijske snage i na Vembliju, gde se igra meč između Engleske i Francuske.

Pogledajte i kako je policija obavestila navijače da je utakmica otkazana i zamolila ih da se udalje sa stadiona.

 

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Podsetimo, sve je počelo u petak, 13. novembra, kada je u Parizu izvršen nezapamćeni teroristički akt. Tada je takođe na meti terorista bila i reprezentacija Nemačke, čiji je meč na stadionu Francuska prekinut zbog bombi koje su eksplodirale oko stadiona.

[adsenseyu1]

Tada su ubijene 132 osobe u nekoliko krvavih napada koji su istovremeno izvršeni u prestonici Francuske na nekoliko lokacija. Nakrvavije je bilo u pozorištu Bataklan, gde je pogubljeno 89 osoba.

Takođe,

(Telegraf.rs)