TERORISTA IZA REŠETAKA: MORINA DRON UHAPŠEN SA SRPSKIM PIŠTOLJEM Pretio Vučiću, završio u zatvoru!

navijaci
Prema saopšetenju albanske policije, u Morininom automobilu je pronađen pištolj za koji Albanac ne poseduje nikakvu dozvolu

TIRANA – Terorista Ismail Morina, koji je priznao da je podigao dron na utakmici između Srbije i Albanije u Beogradu, uhapšen je zbog posedovanja oružja bez dozvole.

Prema saopšetenju albanske policije, kod Morine je pronađen pištolj kragujevačke “Zastave”, a nakon pretresa njegovog automobila policija je pronašla još jedan pištolj TT i 30 metaka. Morina nije imao dozvolu za oružje koje poseduje.

[adsenseyu5]

Podsetimo, Morina je u utorak najavio da sprema iznenađenje na predstojećoj utakmici kvalifikacija za EP 2016. između Albanije i Srbije. Iako su čelnici Fudbalskog saveza Albanije ranije objavili da će Morini biti zabranjen ulazak na stadion, on se pohvalio na društvenim mrežama da će 100 odsto biti na stadionu, a pokazao je kartu za meč koja glasi na njegovo ime.

Morina sa fudbalerima Albanije (Foto: Fejsbuk)Morina sa fudbalerima Albanije (Foto: Fejsbuk)
Morina, čiji je nadimak Balista, je rekao da ima i iznenađenje za premijera Srbije Aleksandra Vučića, koji, ipak, još nije odlučio da će prisustvovati ovom duelu.

[adsenseyu1]

On je rekao da je spremio naočare za Vučića aludirajući na napad na premijera Srbije u Srebrenici.

navijaci

Foto: fejsbuk

(Kurir)

1 Comment on "TERORISTA IZA REŠETAKA: MORINA DRON UHAPŠEN SA SRPSKIM PIŠTOLJEM Pretio Vučiću, završio u zatvoru!"

  1. Ksy4Tq Just Browsing While I was browsing yesterday I saw a excellent post about

Comments are closed.