SVET VIDEO DA SU SRBI ŽRTVE: Čelnici NATO pakta besni zbog posete Aleksandra Vučića Kosovu

Kosovo

Foto: Tanjug/Dimitrije Goli

Poseta Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji očigledno je ozbiljno razbesnela čelnike NATO pakta, jer su njihovi promoteri u Srbiji tim povodom osuli žestoku paljbu po predsedniku Srbije.

Među NATO promoterima prednjačile su Rada Trajković i prištinska novinaraka Una Hajdari. Rada Trajković gostujući na TV Hepi nije propustila priliku da i u trenutku kad Vučić razgovara sa Srbima na KiM pokušavajući da im pomogne, osumnjiči vlast u Srbiji za ubistvo Olivera Ivanovića.

Una Hajdari, Miljenica nevladinih organizacija u Beogradu i žute ološ elite, kao što smo već navikli koristi svaku priliku da “opljuje” Srbiju, njenog predsednika, ali i srpski narod koga u svojim (ne)delima često satanizuje.

MILANU (25) SU OCA UBILI ALBANCI, A VUČIĆA JE ZAMOLIO ZA MALU POMOĆ DA PREHRANI PORODICU: Ubrzo je stigao dokaz da je SRBIJA ZEMLJA VELIKIH LJUDI! (VIDEO)

Izgleda je da je poseta Vučića srpskom Kosovu toliko iznervirala Unu Hajdari da je skinula sve maske i pokazala pravo lice svoje mržnje, ismevajući na Tviteru predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Uz komentar “Kada se dosađujem nas press konferenciji” Una Hajdari je na delu pokazala svoj odnos prema novinarskoj profesiji, otkrivajući ono što je možda do sada uspešno skrivala, a to je čista mržnja prema Srbiji, srpskom narodu i njegovom predsedniku!

Mada, realno, ona s novinarstvom očigledno i nema nikakve veze, već verovatno neku sasvim drugu ulogu.

Kako drugačije tumačiti ovakve bljuvotine u trenutku kada predsednik Srbije pokušava da razume muku svakog čoveka na KiM i da mu pri tome pomogne.

POZADINA SAMOUBISTVA U CZ-u: Splićanin sa derbija sprečio krvoproliće u ćeliji, posle obračuna MONSTRUM iz Rakovice sebi prerezao vrat

“Novinarka” Reportera bez granica Una Hajdari to ne želi da razume, a kako i bi i mogla kada njena mržnja kako se vidi iz priloženog – nema granice.

OVO SU MESTA U SRBIJI NA KOJA JE PADAO OSIROMAŠENI URANIJUM: Mapa NATO otkriva TAČNE LOKACIJE udara iz ’99

(Dnevne.rs/Izvor: SrbijaDanas.com)

1 Comment on "SVET VIDEO DA SU SRBI ŽRTVE: Čelnici NATO pakta besni zbog posete Aleksandra Vučića Kosovu"

  1. Lopuze i kriminalci siptarski, nikada nista na Kosovu niste napravili, izgradili, ili unapredili. Sve sto imate je Srbija uradila i platila novcem svojih gradjana, dok ste vi mafijasi svercovali i preprodavali drogu Evropi, trovali Srpsku decu, ubijali Srbe, sekli i prodavali njihove telesne organe i placali Americke politicare da za vas otmu Kosovo. Peder Haradinaj ce zavrsiti ispred Srbskog streljackog stroja, a vama ce se sva vasa zlodela mnogostruko vratiti, da pocrkabate kao i vas kum Klinotn koji skapava od SID-e.

Comments are closed.