SVESKE JELENE MARJANOVIĆ KRIJU TRAG DO UBICE? Grafolozi analizom rukopisa otkrili ključan detalj

zrtva

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Neposredno posle ubistva Jelene Marjanović koje se dogodilo u aprilu 2016. godine, policija je u kući Marjanovića pronašla njene sveske, ukupno četiri komada, u kojima je beležila svoje odnose sa mužem i ukućanima. Ovo je, kako piše Informer, verovatno poslednja do sada neobjavljena tajna iz istrage zločina koji trese Srbiju godinu i po dana

Grafolozi su analizom svezaka dobili detaljan izveštaj Jeleninog odnosa sa mužem i njegovom porodicom, a to je samo dodatno bacilo sumnju na sve Marjanoviće. Jelenine sveske nisu klasični dnevnici.

[adsenseyu5]

– Zapisivala je različite pesme, uglavnom ljubavne, koje je verovatno smišljala za neki od svojih budućih albuma. Ipak, ima zapisanih “zanimljivih” misli, koje jasno ukazuju na to da pevačici nije bilo sve potaman u životu. Na nekoliko mesta je čak opisala žestoke svađe sa Zoranom i ostalim ukućanima – otkrio je sagovornik blizak istrazi.

Psiholozi su na osnovu analize svezaka otkrili veoma zamršene porodične odnose, što je bacilo sasvim novo svetlo na istragu i pomoglo u sklapanju kockica nba putu ka pronalaženju motiva za gnusan zločin.

TAJNE KOJE SU BILE ZAKLJUČANE IZA SEDAM BRAVA: Draža Mihajlović ratovao SAM PROTIV SVIH!

Stručnjaci za grafologiju kažu da se iz rukopisa jedne osobe može videti njen karakter i osećanja.

– Ako je, na primer, rukopis okrenut više ulevo ili udesno, to objašnjava način ispoljavanja osećanja. Ako je rukopis nagnut ulevo, osoba je zatvorenija i teže prikriva emocije, a ako je okrenut udesno, osoba je otvorena i ne sakriva emocije. Značajno je i da li je rukopis čitljiv i kakve su veze slova… Kada se svi faktori uzmu u obzir, dobija se celovita slika osobe, koja može da bude od velike pomoći u istrazi – objasnio je ugledni grafolog za Informer.

TAKO SE TO RADI! Žestoke KAZNE CARA DUŠANA, pre čak 668 godina Srbija je imala ZAKONE koji bi čak i DANAŠNJI KRIMINAL ISTREBILI!

Podsetimo, Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine, a dan kasnije, 3. aprila nejno telo pronađeno je u kanalu na nasipu u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena dan ranije, sa više udaraca u glavu,a njen suprug, Zoran Marjanović priveden je 15. septembra zbog sumnje da je umešan u ubistvo supruge. Pred tužilaštvom je negirao zločin, ali je i dalje u pritvoru.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

1 Comment on "SVESKE JELENE MARJANOVIĆ KRIJU TRAG DO UBICE? Grafolozi analizom rukopisa otkrili ključan detalj"

  1. pa tek ste sada saznali za svesku. koliko ubica ustvari organizator finansira da ovo pišete

Comments are closed.