SVEDOK TRAGEDIJE NA PRUZI SMRTI: Sestričina ispričala kako je POGINULA Dragana (INFO)

VOZ

Foto-ilustracija: pixabay.com, Google Maps

Pokušala sam na sve načine da sklonim s pruge tetka Draganu, ali nisam uspela. Ona je u isto vreme vukla momka Željka sa šina. Voz ju je zakačio i usmrtio.

Ovo je ispričala o nesvakidašnjoj drami 16-godišnja K. M., koja se u sredu oko ponoći zatekla na pruzi.

UŽAS: Prebio bivšu suprugu NAKON POROĐAJA na ginekologiji pred BEBOM OD DESET DANA, pa pozvao policiju (INFO)

Njena tetka Dragana Vasić (25) iz sela Straža je poginula, dok je Željko Lazarević (24) iz Novog Sela, Draganin momak, zadobio teške povrede kad ih je udario voz koji se kretao iz Loznice ka Šapcu.

[adsenseyu5]

Odneli tajnu u grob

Draganina teško bolesna, samohrana i slepa majka teško je primila tragičnu vest, a brat Ljubomir i dalje jedva govori.

– Pišite šta hoćete, ali nemojte da je samoubistvo, jer nije. Oni su se voleli, ali su imali povremenih nesporazuma. Nema tu pouzdanih očevidaca, osim kćerke moje druge sestre, koja je takođe povređena. Moje sestre nema i to je strašno – kaže tiho.

Sestra Dragica najbolje se drži u ovoj nesreći, izgubila je Draganu, ali je mogla i svoju ćerku K. M., koja je bila na licu mesta.

JECAJI OCA POGINULOG ČETRNAESTOGODIŠNJAKA NAKON MALOLETNIČKE KRAĐE AUTOMOBILA: “Trebalo je da prespava kod druga, a javili su mi da je poginuo!”

– Ona je dala izjavu u policiji i još je u velikom šoku. Povredila je glavu i ruku. Rekla mi je da je Željko stao na prugu, ali ga je moja sestra odvukla. Ponovo je stao na kolosek, ona je opet došla po njega, a moja ćerka je pokušala da skloni Draganu. Mnogo je volela tetku i ovo joj je baš teško palo, pogotovu zato što je bila s njima u trenutku nesreće. Dragana se sa Željkom zabavljala nekoliko godina, raskidali su i ponovo se sastajali, ali niko nije branio njihovu vezu. On je dolazio ovde i ko je mogao znati da će se ovo dogoditi, da ovako pogine – kaže ona i dodaje da je, prema njenim saznanjima, njena ćerka dala policiji iskaz identičan onome koji je dao i mašinovođa.

Zakačio je vagon

Komšije dolaze, nude pomoć Vasićima. Jedan od njih kaže da Draganu nije udarila lokomotiva.

[adsenseyu1]

– Nju je, izgleda, zakačio vagon, jer su je našli pored pruge. E sad, da li je on u poslednji čas skočio u stranu, a ona ostala između stajališta i pruge pa ju je zakačio neki vagon, ne znam. Izgleda da se on tu malo pravio važan, ali je sve otišlo u pogrešnom pravcu. Njena sestričina je, izgleda, želela da povuče tetku s pruge, ali nije uspela pa je povređena i ona, pošto je glavom udarila o voz u pokretu – kaže jedan komšija, koji tvrdi da je dvoje mladih zajedno išlo i u Francusku, kod Željkovih roditelja.

HOROR U NIŠU: Žena polila PETROLEJOM radnicu dragstora i ZAPALILA JE (INFO)

Mladić u bolnici

POLOMIO RUKE, NOGE I REBRA

Povređeni Željko Lazarević nalazi se u Opštoj bolnici u Loznici i ima teške telesne povrede, prelom dva rebra na levoj strani i ortopedske povrede leve ruke i noge.

DNEVNI HOROSKOP za 25.08.2017: Bik će biti raspoložan, avantura pred Strelcem (ASTRO)

– Stanje pacijenta je isto kao juče, prati se i dalje i dijagnostika je u toku, a nalazi se u jedinici intenzivne nege – rekla je Dragana Vasiljević, portparolka bolnice.

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu4]