SVEDOK ODAO JELENINOG SVEKRA: Evo šta je Vladimir Marjanović rekao dok su tražili pevačicu?!

borca

Foto: Telegraf

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marajnovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Marjanović, ponovo je pod lupom policije.

Naime, jedan od svedoka je u informativnom razgovoru u policiji rekao da ih je navodno najstariji član porodice Marjanović zamolio da napuste nasip rekavši: “Nema je, ljudi, idite kući”

– Vladimir Marjanović nam se obratio oko 4 sata ujutru u nedelju, 3. aprila 2016, i rekao da je najbolje da odemo kućama jer Jelene nema. Zamolio nas je da ako možemo dođemo za dva sata, oko 6, jer će se tada “možda bolje videti”. Nismo imali mnogo izbora jer su Marjanovići bili ti koji su nas i pozvali u pomoć, a kada su rekli da se “raziđemo”, to smo i uradili – objašnjava sagovornik blizak istrazi.

[adsenseyu5]

Na nasipu 3. aprila 2016. godine od četiri sata ujutru do šest sati nije bilo članova iz porodice Marjanović, ali ni ljudi koje su oni pozvali da traže nestalu Jelenu.

– Sumnja se da je upravo tada doneto telo nesrećne žene i da su tada bačeni dokazi. Na nekoliko metara od Jeleninog tela nađeni su njena patika, deo trenerke i Vladimirov mobilni telefon – dodaje isti izvor.

OVO NISTE ZNALI: Poznati srpski pevač je brat Ksenije Pajčin, a pokojnoj pevačici posvetio je čuveni hit (FOTO) (VIDEO)

Jelenina majka odnela tajnu u grob

Zorica Krsmanović, majka monstruozno ubijene pevačice Jelene Krsmanović, pred smrt je svojim najbližima otkrila da zna ko joj je ubio ćerku. Zorica ipak nije saopštila ime krvnika, a ubrzo nakon toga je izdahnula, 4. oktobra prošle godine.

Kako smo saznali, Zorica se u poslednjim danima života potpuno otvorila bliskim prijateljima i rođacima, znajući da su joj dani odbrojani, zbog čega je pričala je sve ono što joj leži na duši.

KAFANSKA TUČA: Mirno je sedeo i pio, a kada je uletelo 20 huligana sve je EKSPLODIRALO – a on je onda.. (VIDEO)

Uvek je kontrolisali

– Ona nikada nije verovala Marjanovićima. Dok su svi drugi mislili da Jelena ima skladan i harmoničan brak, da je srećna i zadovoljna, što su svi Marjanovići od prvog dana nakon ubistva govorili, Zorica je znala pravu istinu. Više puta, pošto je Jelenino telo pronađeno, znala je da kaže da su joj oni ubili dete ili da nisu znali da je sačuvaju – priča za Kurir jedna od rođaka pokojne Zorice Krsmanović.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/izvor:Alo)

[adsenseyu2]