“SVAKA TI ČAST, IMAŠ PETLJU”: Hrvatski navijači prišli Vučiću na meču Lige šampiona i postavili mu jedno pitanje

navijači

Foto-ilustracija: Tanjug/Dimitrije Goll, AP/Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priznao je da je istina da voli da “šmugne” obezbeđenju i da se vozi automobilom, te da je pre tri dana bio sa sinom na utakmici Roma – Liverpul, kada su mu, kaže, prišli momci iz Splita i Zagreba i pitali da li mu je telohranitelj naoružan.

On im je, ispričao je u intervjuu za “Kurir”, odgovorio da nema telohranitelja, već da je to njegov sin i upitao ih šta hoće od njih.

– Sad, pre tri dana na utakmici Roma-Liverpul. Sin me zamolio da idemo i bili smo tamo. Rekao sam tim momcima: “E, ovo mi je sin, nemojte da brinete, nemamo nikakvo oružje.” Oni su onda rekli: “Svaka ti čast, imaš petlju veću nego svi drugi ovamo! – ispričao je predsednik.

MOĆ OD KOJE SE TRESE SVET: Generalna proba Parade pobede u Moskvi (VIDEO)

Vučić je ispričao i da to nisu bili klinci, već da misli da su bili navijači iz Splita i Zagreba.

predsednik

Foto: Tanjug / RADE PRELIC

 Nema veze što su bili trostruko brojniji, ništa im nije padalo na pamet, iako vidim da su stigli sa negativnim predrasudama u prvom trenutku – rekao je Vučić i dodao:

NIJE HTELA DA UMRE BEZ OTPORA: Ovo je priča o balerini koja je upucala dva SS oficira na putu ka GASNOJ KOMORI!

– Da vam nešto kažem, ja sam običan i normalan čovek i jedva čekam vreme kada neću da imam obezbeđenje i kada ću sve one koji mi danas prete i govore: “Kako ćete da izađete?” smeti da pogledam u lice i da kažem da nisam ukrao ni jedan jedini dinar i da im u lice kažem da je Srbija mesto u koje dolazi bolja budućnost. A to će se dogoditi svakako. – rekao je Vučić.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Kurir.rs)