SVADBA, PA ZATVOR: Oženio se tri nedelje pre ubistva najboljeg prijatelja (INFO)

venčanje

Foto: printscreen/Fejsbuk

Filip Gavranović (31), staklorezac koji je osumnjičen da je pre četiri dana ubio svog najboljeg prijatelja, pekara, Nikolu Ostojića oženio se svega tri nedelje pre nego što je počinio užasan zločin.

Gavranović je uhapšen juče popodne, nakon što su policajci “upali” u njegov lokal u Resavskoj ulici i u njemu pronašli Ostojićevo beživotno telo.

Njemu je određeno 48 sati zadržavanja, nakon čega će biti priveden tužiocu.

[adsenseyu5]

Da je Gavranović ubio Ostojića prva je rekla Nikolina sestra kada ga je ugledala nakon saslušanja u policijskoj stanici. Gavranović je izgledao toliko izbezumljeno, iako policajcima nije priznao ništa, da ga je pekarova sestra odmah raskrinkala.

– Znala sam da je on. Prvo što sam ugledala kada sam ušla u policijsku stanicu 29. novembar bio je inspektor koji mi je rekao da sačekam. Onda je izašao Filip i kada sam ga videla, znala sam da je on. Sve sam rekla tada policiji, i gde je on, i gde se nalazi radnja, niko me nije slušao, čekali su dva dana… – ispričala je očajna sestra Milijana.

SMRT KOJA JE ZAPREPASTILA NOVI SAD: U 1.10 iza ponoći je neko pozvonio, znao sam da mi je sin ubijen. Na ulici. METAK U GLAVU (FOTO)

Sve poznanike ova dva mlada muškarca zločin je ostavio u potpunom šoku. Niko nije mogao da shvati zbog čega bi drug ubio druga.

Kako kažu, bili su nerazdvojni. Svakoga dana su zajedno pili kafu i pivo, izlazili zajedno, pa čak i zajedno letovali.

I njihove supruge su se poznavale.

[adsenseyu1]

Da stvar bude još bizarnija, Gavranović se svojom devojkom oženio pre svega tri nedelje. Odmah nakon raskošnog venčanja na svoj Fejsbuk profil je okačio fotografiju sa suprugom iz crkve. Nizale su se čestitke u komentarima, a on se kulturno zahvaljivao.

U svojim prijateljima na Fejsbuku Gavranović ima i Nikolu i njegovu suprugu, i brojne zajedničke prijatelje… Ostojić je jako često na svoj profil objavljivao fotografije svog, kako je mislio, prijatelja…

Nikolina supruga, prijavila je u petak njegov nestanak policiji. Kada je čula da je upravo Gavrić osumnjičen za ubistvo njenog muža nemo se naslonila na vrata pekare, koja se nalazi preko puta Gavrićeve staklorezačke radnje, i u šoku ćutala. Na pitanje da li zna zbog čega je došlo do zločina, rekla je kratko: “Zbog para”.

ISPOVEST MILIJANE, SESTRE BRUTALNO UBIJENOG PEKARA: Sve ću da ispričam! Čim sam ugledala Filipa u policiji, bilo mi je jasno! (FOTO)

Ubrzo su i drugi poznanici dva muškarca počeli da govore da je Gavranović bio u velikim dugovima. Zbog čega niko nije znao. A Ostojić je imao novca, posao mu je dobro išao i planirao je da otvori još nekoliko pekara u Beogradu.

Za uhapšenog Filipa komšije iz okolnih lokala kažu da je staklorezačku radnju, koja posluje od 1952. godine, nasledio od oca koji je iznenada umro.

[adsenseyu5]

– Filip je bio pristojno dete, uljudan je, znam mu majku i sestru. Tri dana ga nigde nije bilo, radnja mu je bila zatvorena, a njegov punto ostao parkiran ispred nje – govorile su komšije policiji i novinarima.

MIROSLAV LAZANSKI: „U Makedoniji je najvažnije državno pitanje kako će RUSIMA prodavati lubenice kada uđu u NATO!“

Bili zajedno i na dan ubistva

Nikola i Filip su svakoga dana zajedno ispijali kafe i pića u kafiću pored staklorezačke radnje, a preko puta Ostojićeve pekare. Odatle su motrili na svoje lokale i družili se. Tako je bilo i kobnog dana. Sedeli su, razgovarali, a onda je Filip pozvao Nikolu da svrati do njegovog lokala. Šta se tačno desilo za sada se ne zna, sem da je Gavranović Ostojića ubio ubodom s leđa. zatrpao ga, zaključao radnju i otišao..

MOTIV UBISTVA: Bili su najbolji prijatelji, namamio ga je u svoju radnju i oduzeo mu život!? (INFO)

Nikola je, takođe, bio oženjen i imao je sedmogodišnjeg sina.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:M.Brkić,Blic.rs)

[adsenseyu2]