SUROVI SVET BIZNISA: Đokovića naterali da PO SVAKU CENU igra na Australijan openu?!

tenis

Foto: Tanjug/AP

Svet biznisa surovo se poneo prema teniskom velikanu Novaku Đokoviću. Sponzori Srbina ugledna francuska kompanija „Lakost“ je (prim. aut. krokodili osnovani davne 1933. godine) prema ekskluzivnim saznanjima naterala našeg tenisera da po svaku cenu igra na Australijan openu iako se iz aviona videlo da Nole nije sanirao tešku povredu lakta.

SUROVA PORUKA

Naime, među „krokodilima“ je vladalo nezadovoljstvo zbog činjenice da su platili Đokoviću čak 30.000.000 evra na ime sponzorstva, nakon čega se naš teniser odlučio na dugu pauzu. Opasno im je zasmetalo što Noleta nema na teniskoj mapi i to što je otkako je postao njihovo zaštitno lice, odigrao svega tri turnira.

Kako nezvanično saznajemo, poruka Francuza bila je jasna i surova: Novače, vraćaj se na teren što pre! S druge strane, Đoković, koji je poznat po neverovatnoj mentalnoj snazi, popustio je pod pritiskom i rešio da se takmiči u paklu Melburna. Rezultat je svima poznat, puko je od Čunga, a bol u laktu se vratio, čime je ozbiljno ugrozio karijeru.

LAV U KAVEZU

Čelni ljudi francuske kompanije u više navrata su isticali kako su ponosni što je Nole deo njihove porodice, ali da su ga papreno platili.

ZAVODNIK PREKE NARAVI: Ispovest bivše žene Daniela Popovića će vam SLEDITI KRV U VENAMA!

– Novak je važan ambasador. Godinu dana smo radili na projektu da ga dovedemo. Koliko smo platili njegove usluge? Skup je, ali mi smo potpisali igrača koji je više od toga, dobili smo ambasadora čije su vrednosti slične našima. Van terena on je neko ko se brine o deci, ima svoju fondaciju. Novak je pristupačan, nije arogantan. Na terenu je lav u kavezu – svojevremeno je rekao izvršni direktor firme Tjeri Guber.

To je, po svemu sudeći, bila jeftina predstava za široke narodne mase, jasno je da se iza svih tih lepih reči krije surova realnost. Platili su 30.000.000 za tenisera koji ne igra, pa su rešili da mu u „četiri oka“ saspu sve ono što zaista misle.

Neophodan im je onaj stari Nole koji će da žari i pali gde god se pojavi, na čemu će „krokodil“ debelo profitirati. Nažalost, epilog čitave priče bio je totalno drugačiji, Noleta je pojeo taj isti alavi krokodil!

DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA U RUMI: Unuk ISKASAPIO babu, pa otišao da igra igrice?!

Prate ga u stopu!

Koliko „Lakost“ prati svoju investiciju u Novaka Đokovića dokazuje činjenica da vrlo često imaju predstavnika koji ide uz Noleta. Tako je bilo i u Beogradu kada je naš as sazvao konferenciju za medije gde je saopštio da ide na dužu pauzu, a u prvom redu je bio predstavnik „Lakosta“.

Rafa Nadal stao uz Noleta i oštro kritikovao ATP: Dokle više da nas izrabljujete i da se povređujemo? (FOTO)

(Dnevne.rs/Intermagazin.rs/Izvor: Srpski Telegraf)