SUPRUG UBIJENE JELENE SLOBODAN: Stigao u porodičnu kuću u Borči uplakan (FOTO)

 jelena
Zoranu Marjanoviću su u toku dana ponovo uzeli genetski materijal, a ti rezultati još nisu gotovi

Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, pušten je izpritvora nešto posle 20 sati, nakon zadržavanja od 48 sati. On je već u svom domu u Borči.

U do sada urađenim DNK analizama nema tragova njegovog DNK na mestu zločina. Prema saznanjima Telegrafa, prvobitni rezultati DNK testa rađeni na osnovu uzoraka sa mesta zločina, nemaju veze s njim, ali kako saznajemo, Zoranu su u toku dana ponovo uzeli genetski materijal, a ti rezultati još nisu gotovi.

[adsenseyu1]

Policija je morala da ga pusti iz pritvora, jer više nije imala osnova za zadržavanje.

Foto: Telegraf

Istraga se nastavlja, ali čekaju se rezultati druge DNK analize.

Marjanović je tokom boravka u policiji dva puta išao na poligrafsko testiranje, ali je oba puta prošao. Večeras nešto posle 19 časova ispred zgrade policije pojavio se njegov otac Vladimir u pratnji advokata i još jednog muškarca koji su čekali odluku o Zoranu.

Muž ubijene pevačice pušten je iz policije na druga vrata, kako ne bi prošao pored novinarskih ekipa koji danima prate ćitav slučaj.

Već je stigao u Borču, i bio je uplakan, tvrde očevici, te nije raspoložen ni za kakve izjave niti objašnjenja.

[adsenseyu1]

Jelena Marjanović biće sahranjena u četvrtak na groblju Zbeg.

Podsetimo, Zoran Marjanović se nalazio u zgradi beogradske policije od nedelje uveče gde je sa njim obavljan informativni razgovor o okolnostima ubistva njegove supruge Jelene koja je nestala u subotu popodne dok je trčala nasipom u naselju Crvenka u Borči.

Foto: Telegraf

Njeno beživotno telo policija je pronašla u nedelju popodne nedaleko od mesta gde joj se gubio svaki trag.

(Telegraf.rs)