STRUČNJACI TVRDE: IMAJU 4 KLJUČNA ELEMENTA, reč je o ŽENAMA koje gotovo magnetski PRIVLAČE MUŠKARCE

žena

Foto: Pixabay

Sigurno poznajete barem jednu ženu za koju ne možete reći da je najlepša na svetu, ali čini se da su joj muškarci izuzetno naklonjeni.

Reč je o ženama koje gotovo magnetski privlače muškarce. Tajna njihove privlačnosti ne krije se u izgledu, nego u četiri ključna elementa koja svakako morate otkriti.

Bokovi imaju svoj jezik

Stručnjaci za govor tela ističu da je ženama najvažnije da probude senzualnost svojih bokova. Pustite ih neka se lagano njišu dok hodate.Ispravite ramena, izbacite grudi napred, podignite glavu.

Najvažnije je da to sve upotpunite osmehom, jer ako je osmeh na licu, muškarac zna da je žena otvorena za komunikaciju, a ako osmeha nema, žena ostavlja dojam nedodirljive osobe. Dakle, tajna je u bokovima i osmehu.

Večna mladost…

Mladost je ključan element privlačnosti, ali nije reč o fizičkoj mladosti, nego o mladosti duha. Dakle, mladost nije koža bez bora i jedro telo. Ona se oslikava u stavu prema životu, u večnoj nevinosti i detinjastoj živahnosti.

PRST U OKO ZAPADU: Milorad Dodik povukao najopasniji potez u karijeri

Na podsvesnom niovu kod muškaraca to podstiče požudu. Muškarci osećaju kada žena u sebi nosi onu svežinu koju nisu zagadile tuđe negativnosti. To su one žene koje ne dopuštaju da žive prema tuđim mišljenjima i očekivanjima. Njima je život igra, ali u pozitivnom smislu.

Ljubav se ne može glumiti

Mnoge žene naprave ogromnu grešku u životu kad se dovedu u stanje da ima jednostavno treba muškarac uz sebe. Voleti nekoga i biti vezan za nekoga dve su vrlo različite stvari. Kada razmišljate o potrebama i sreći druge osobe, to je ljubav.

žena

Foto: Dnevne.rs/pixabay

A kada razmišljate o tome kako vam potrebe u tom odnosu nisu ispunjene i kako se ta osoba ne brine dobro o vama, onda je to vezanost. Ljubav isključuje strah, a vezanost je ispunjena strahom. Muškarci mogu osetiti tu žensku očajnu potrebu za muškarcem, kao što mogu osetiti i iskrenu ljubav.

IMAM 69 GODINA I ZNAM U ŠTA SE MOJ MUŽ ZALJUBIO: Poruka Verice Rakočević koja je zapalila društvene mreže (FOTO)

Opuštenost je afrodizijak

Kada muškarac naglo postane nezainteresovan, žene su sklone da preterano emotivno reaguju. No to samo pogoršava situaciju. Žene dopuštaju da im emocije kontrolišu dela i to je problem, jer im to umanjuje privlačnost.

UMESTO 250 LJUDI, NA SVADBU JE DOŠLO NJIH STO: Kada sam saznala zašto VRIŠTALA SAM , celo Užice me je čulo!

Preteranom zabrinutošću same sebi umanjuju životni elan i lepršavost zbog kojih su muškarcima i privlačne. Muškarci žude za veselim i pozitivnim ženama. U redu je da se zbog nekih njegovih poteza osećate tužno ili ljuto, ali ne dopustite da vam to preuzme život.

(Dnevne.rs /Izvor: Tportal)