STRIC MILA ĐUKANOVIĆA: Kosti mog đeda je izvadio iz groba i bacio, da svom ocu…

Crna Gora

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Milan Đukanović (94) stric Mila Đukanovića, predsednika Crne Gore i Aca Đukanovića, vlasnika Prve banke Crne Gore, optužuje svoje sinovce da su pokušali da mu otmu porodičnu grobnicu u nikšićkom naselju Kočani da bi u njoj sahranili svog oca!

– Na groblju u Kočanima nalaze se grobovi svih Đukanovića. Grob mog đeda Šakoja prenet je sa groblja Čevo na Cetinju u grobnicu u Kočanima, koja se nalazila na najlepšem mestu, prva je do crkve!

-Međutim, ta grobnica je ukradena. Ploče su skinute i odnete, dok su iz raka izvađene čak i kosti mog đeda! Posle toga je prekrivena pločama i nasuta zemljom da se ne vidi da je tu bila grobnica. Ja sam najstariji Đukanović, sramota je da to rade. Jeste li iđe čuli tako što? – pita starac na izvornom ijekavskom.

SRBIN RUŠI SVE PREDRASUDE O STARIJIM MUŠKARCIMA: Jovan je u 52. godini postao foto-model i mami uzdahe žena na internetu

On kaže da je sasvim slučajno otkrio da je grob poharan.

– Nameračili su se na tu grobnicu jer je na lepom mestu, da bi tamo svom ocu napravili mauzolej. Ovo je velika bruka, ali hoću da narod zna šta se radi – ogorčeno kaže Milan Đukanović.

TRIFUNOVIĆ NAPLJUVAO VOĐE PROTESTA: Hteli ste da budete NAJPAMETNIJI, ETO VAM SAD!

Milo Đukanović nije odgovorio na ove reči njegovog strica.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas)