STRAVIČNO UBISTVO U SREMU: Bratanica ugušila tetku koja je brinula o njoj ceo život

auto

Foto: Fonet

Kako saznajemo, stravičan zločin koji je potresao ovo malo mesto dogodio se juče ujutru. Baka je mučki ubijena u kući u kojoj je živela, a motiv je navodno novac. Baka Danica je u kući živela sama, a njena bratanica povremeno je dolazila da prespava.

Meštani sela Ravnje tokom jučerašnjeg dana nisu mogli da se oporave od šoka koji ih je obuzeo nakon što su ugledali policijske automobile ispred Daničine kuće.

Kako pričaju, nesrećna žena od malena je brinula o svojoj bratanici koja joj je na kraju oduzela život!

[adsenseyu5]

– Devojka je u Daninoj kući živela od malena jer Dana je preuzela brigu o njoj kada joj je umro otac. Danijela je bila problematična i redovno je brinula Danu. Odlazila je od nje, pa se vraćala – priča za “Blic” jedan od komšija, i dalje u šoku.

Kako navodi, problematična žena je stalno krala novac od tetke.

– Sve pare koje je uzimala od jadne Dane davala je za drogu, i to celo selo zna! Sirota žena! Zato ju je i ubila – priča ovaj komšija.

UŽAS U BATAJNICI: Devojka izbodena nožem zbog jakne, izvađena joj slezina (INFO)

Osim o bratanici, Danica je brinula i o unuku – Danijelinom sinu!

Jedan od komšija sa kojim smo juče razgovarali priča da je uhapšena Danijela, kada je imala 16 godina, 1999. godine rodila sina kojeg je ostavila tetki na čuvanje.

– Ona nije htela tu trudnoću, a ni dete. Porodila se veoma mlada. Kad se porodila, otišla je od kuće, a brigu o njenom sinčiću preuzela je Dana.

[adsenseyu1]

-Međutim, kako su je stizale godine, ona više nije mogla da brine o njemu, te je dečak na kraju završio u Dečjem selu – opisuju komšija tužnu sudbinu ove porodice.

Kako nezvanično saznajemo, uhapšena Danijela Jovanović (34) odranije je poznata policiji zbog problema sa narkoticima.

TEORIJA ZAVERE O SAMOUBISTVU: Ratni zločinac Praljak je živ, sve je izrežirano!?

Iz Policijske uprave Sremska Mitrovica samo su kratko potvrdili informaciju da se desilo ubistvo i da je jedna osoba uhapšena.

PONOVO UHAPŠEN SRPSKI KRALJ SINTETIČE DROGE: Zarubica “pao” u Makedoniji zbog iste stvari (INFO)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: B.Bogosav,M.Stanić,Blic.rs)

[adsenseyu2]