STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA NA TASOSU: Devojka iz Srbije pala s motora i poginula, mladić u KRITIČNOM STANJU (INFO)

DNEVNE

Foto: Dnevne.rs

Devojka iz Srbije, čiji identitet još nije poznat, poginula je jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Tasosu u Grčkoj, saznaje “Blic”. Dvadesetogodišnji M.S. iz Stare Pazove, koji je devojku vozio na skuteru, teško je povređen.

Generalni konzul u Solunu, Siniša Pavić izjavio je za “Blic” da je zbog teške nesreće u kontaktu sa policijom, bolnicom, i porodicom povređenog mladića.

– Devojka koja je nastradala još nije identifikovana, i za sada nemamo zvaničnu potvrdu da li je naša državljanka. Povređeni mladić je u teškom stanju, ali van životne opasnosti – kaže Pavić i dodaje da grčki organi organi još ne mogu da se izjasne o njenom identitetu i državljanskom statusu.

[adsenseyu4]

On navodi da je u kontaktu sa sestrom povređenog mladića, koja je sa njim bila na letovanju.

Prema nezvaničnim saznanjima, M.S. je sinoć iznajmio skuter, kojim se sa devojkom vozio po ostrvu.

brod

Foto: Dnevne.rs /pixabay

– Na Tasosu je noćas bila velika oluja. Niko ne zna šta se tačno desilo, ali su oni verovatno motorom skliznuli sa puta. Devojka, koja je bila suvozač je na mestu ostala mrtva, dok je mladić teško povređen – kaže za “Blic” izvor upoznat sa okolnostima nesreće.

Prema saznanjima “Blica”, povređeni mladić prebačen je u bolnicu u Kavalu. Kako saznajemo, oni su identifikovani preko agencije iz Beograda preko koje su otputovali.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Sonja Todorović – Tamara Markovic, Blic)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]