STRAVIČNA NESREĆA U VOJVODINI: Muškarac se zakucao u ogradu i ostao na mestu mrtav (INFO)

DNEVNE

Foto: Dnevne.rs

U Vojvodini se od jutros za samo dva sata desilo čak pet saobraćajnih udesa u kojima je kako saznaje ”Blic” poginuo jedan muškarac, a sedmoro ljudi je povređeno.

Prva saobraćajka dogodila se jutros oko šest sati na Obrovačkom putu između Gložana i Begeča i tamo je na licu mesta poginuo vozač automobila koji se iz za sada nepoznatih razloga zakucao u ogradu pored puta.

Portparol Kliničkog centra Vojvodine Siniša Knežević kaže da identitet poginulog vozača još nije potvrđen, a da su u Urgentni centar u Novom Sadu primljene tri osobe koje su bile sa njim u kolima.

– Kod Gložana je poginula jedna muška osoba iz Novog Sada, a dve žene M.U.B. (44) i Z.T. (50) zadobile su teže telesne povrede, a muškarac U.B. (44) je lakše povređen. Dijagnostika je u toku i svi su van životne opasnosti – priča nam Knežević.

LOPOVI OPLJAČKALI KUĆU SAŠE POPOVIĆA: Velika vrednost ukradene robe, policija traga za počiniocima

Ovu informaciju potvrdili su nam i u novosadskoj Policijskoj upravi čiji su pripadnici na terenu i vrše uviđaj nakon kojeg će saopštiti više detalja o nesreći.

Portparol Kliničkog centra Vojvodine Siniša Knežević saopštio nam je da je još četiri osobe primljeno od jutros u Urgentni centar koje su povređene u saobraćajnim nesrećama širom Vojvodine koje su se desile jutros između šest i osam sati.

– Jedna osoba povređena je u saobraćajnoj nesreći kod Temerina, a još jedna osoba dobila je lakše telesne povrede u saobraćajki kod Tovariševa.

-Saobraćajke su se desile i kod Bačkog Petrovca gde je takođe povređena jedna osoba, kao i u udesu na putu između Despotova i Savinog sela – objašnjava nam Knežević.

PRIPREMITE BIOGRAFIJU, VELIKI TRGOVINSKI LANAC ZAPOŠLJAVA U SRBIJI: Radi se 5 dana u nedelji, svaki minut prekovremeno se plaća, a traže čak 1.000 ljudi!

Prema njegovim rečima, svi povređeni se osećaju dobro i van su životne opasnosti.

AKCIJA ŠIROM SRBIJE: Pripadnici saobraćajne policije juče su najviše zaustavljali žene, evo i zbog čega (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor: Z.Č., Blic.rs)