STRAVIČAN PRIZOR NA PARKINGU KOD TRŽNOG CENTRA U BEOGRADU: Fudbaler pucao u sebe iz lovačke puške (INFO)

DNEVNE

Foto: Dnevne.rs

Bojan Perić (35), bivši igrač futsala, pucao u sebe iz lovačke puške u kolima na praznom parkingu tržnog centra

Bojan Perić (36), bivši igrač futsala, izvršio je samoubistvo juče oko pet sati ujutru na parkingu ispred tržnog centra „Roda“, u blizini auto-puta Beograd-Šid na Novom Beogradu.

Kako saznajemo, Bojan je najverovatnije zbog dugova pucao u sebe iz lovačke puške.

Slučajni prolaznici zatekli su u nedelju ujutru stravičan prizor na praznom parkingu ispred supermarketa.

Nema svedoka

– Nije bilo svedoka u trenutku pucnjave, ali, sudeći po tragovima koje je policija otkrila na uviđaju, Bojan je pucao u sebe dok je sedeo u svom BMW. Njegovo telo pronašli su prolaznici ispred vozila, pored otvorenih vrata, a sumnja se da je preminuo na mestu, i to nekoliko sati pre nego što je pronađen. Očigledno je da se spremao za ovaj čin, izabrao je taj parking i vreme kada je prazan kako eventualno ne bi nekog ugrozio – ispričao je za Kurir izvor iz istrage.

Prema nezvaničnim podacima, motiv ovog samoubistva bili su navodni dugovi, a kako Kurir saznaje, dežurni tužilac nije naložio pokretanje istrage.

Trag PROLIVENE KRVI Olivera Ivanovića vodi ka “BODSTILU”?!

– Taj deo parkinga tržnog centra ne pokriva kamera. Ne znamo ništa, samo smo načuli da je policija tu bila celu noć – ispričali su radnici tržnog centra.

Uspešna karijera

Kako saznajemo, Bojan je dugogodišnji igrač futsala.

– Uspešnu karijeru završio je pre nekoliko godina u jednom klubu u Novoj Pazovi. Ostavio je iza sebe suprugu i ćerku od šest godina – kaže sagovornik Kurira i dodaje:

– Bojan se nije žalio na porodične ili poslovne probleme. Njegova rodbina i prijatelji su šokirani. I dalje ne veruju šta se dogodilo. Bio je veoma vezan za ćerkicu.

Bojan je inače bio prijatelj sa brojnim srpskim fudbalerima, mnogi i danas igraju u poznatim evropskim klubovima, a neki su i reprezentativci Srbije.

TEŠKO MI JE, ODRASLI SMO ZAJEDNO

Fudbaler turskog Bešiktaša i reprezentativac Srbije Duško Tošić bio je vidno potresen smrću dobrog prijatelja Bojana Perića.

POLICIJA TRAGA ZA UBICOM IZ TUTINA: Sin zaklao oca nasilnika da bi zaštitio majku, pa pobegao (INFO)

– Iznenađen sam! Teško mi je. Bili smo baš dobri, znali smo se iz mlađih kategorija OFK Beograda, gde smo obojica počeli karijeru. Posle nas je život razdvojio. Međutim, kad god sam bio na pauzi u Beogradu, viđali smo se. Igrali smo zajedno mali fudbal. Bojan je baš bio majstor na malom terenu – sa dosta sete u glasu pričao je Duško Tošić, a potom tiho dodao:

MAJKA MONSTRUM POKUŠALA DA PRODA NEVINOST ĆERKE (13) ZA 19.000 DOLARA: Uhapšena je u zasedi policije i sada je čeka kazna (VIDEO)

– Imao je ćerkicu i suprugu… Šta je motiv? Stvarno ne znam. Mnogo mi je teško, pokušajte da razumete.

(Dnevne.rs/Izvor: jelena Ivić,Kurir.rs)