STRAŠNO: Ovo je prva fotografija Milice Dabović posle prebijanja (FOTO)

kosarkasica

Foto: Instagram/milicamrvica

Proslavljena košarkašica Milica Dabović, nakon fizičkog nasilja koje je pretrpela od svog dečka Šimeta Šikilića Simona, preživljava neke od najgorih momenata u svom životu…

JEZIVA ISPOVEST MILICE DABOVIĆ: Nakon vesti koja je potresla čitavu Srbiju, kroz suze se prisetila SVIH STRAŠNIH DETALJA

Pod budnim je okom javnosti, saslušavana u tužilaštvu i živi sa konstantnim strahom da će je nasilnik ponovo napasti.

Ipak, ona je našla hrabrosti da se na Instagramu obrati svima koji je podržavaju, kao i da pokaže modrice na vratu.

[adsenseyu4]

Njena prva fotografija nakon dobijenih batina izazvala je dosta pažnje, a ona sama kaže da još nije svesna šta joj se sve dogodilo i uporno ponavlja da ne može da veruje da joj se život za tren pretvorio u noćnu moru.

– U šoku sam zbog svega što mi se dogodilo! Boli me duša, srce i telo što je čovek kojeg sam volela svim svojim bićem digao ruku na mene.

Foto: informer.rs

Sanjala sam o našem venčanju, želela sam da mu rodim decu, a doživela sam da me udara i davi zbog devojke koja ima tarifu. Svađali smo se, smetalo mi je što od mene pravi budalu, što priča sve najgore o Soraji, naziva je kurvom, a onda izlazi sa njom i druži se.

[adsenseyu1]

Naravno da sam mu to zamerila i tada je pobesneo, pretvorio se u zver. Bila sam jako uplašena, i sada ga se plašim, ali nisam dozvolila strahu da me paralizuje – slomljeno, ali odlučno priča košarkašica za Informer.

Foto: Twitter/Simon_0310

Kako kaže, nije se dvoumila da li da ga prijavi policiji.

Želim da im budem primer, želim da im dam snagu. Tek sada, kada sam i sama postala žrtva nekog ko je spreman da umlati nemoćnu ženu, shvatam koliko je hrabrosti potrebno da se ode kod lekara, u policiju i da se kaže: “Mene je dečko tukao, treba mi pomoć” – pokušavajući da zaustavi suze govori Milica.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]