STRAHUJE SE DA MALČANSKI BERBERIN MOŽE POBEĆI: Ovo mesto na granici sa Bugarskom je KRITIČNA TAČKA! (MAPA)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Potraga za Monikom Karimanović (12) i njenim otmičarom Ninoslavom Jovanovićem premeštena je ka granici sa Bugarskom, a prema poslednjim informacijama biće opasno ako dokopa mesta Grackovo na granici s Bugarskom.

Sve više se sumnja da je Jovanović, poznat i kao Malčanski berberin, od juna do danas iskopao zemunice, da ima motorole čije baterije puni nekakvim agregatom i da svojim obilascima pojedinih sela zapravo namerno ostavlja tragove, a u međuvremenu sa jadnom Monikom menja lokaciju boravka.

– Poslednje informacije su da se potraga pomera ka granici s Bugarskom.Tu postoji mesto koje se zove Gradskovo za koje šira javnost do sada nije znala, ali tu Srbi i Bugari prolaze bez ikakve kontrole.

potraga

Foto printskrin/ g.maps

Neki bugarski mediji su javili da je ovo mesto kritično, ako ga se dokopa jer je nebranjeno.Uz to, neverovatno je i da ga termovizijske kamere ne mogu uhvatiti jer one mogu i da registruju toplotne izvore na više od jednog kilometra – kažu nam izvori upućeni u istragu.

Podsetimo,  20. decembra oko 7.20 sati u naselju Brzi Brod Jovanović je oteo malu Moniku iz obližnjeg naselja Suvi do, koja je bila na putu do škole i s njom se krije po šumovitim predelima ove teritorije.

 

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs/M.S.)