Stigao je novac od BESPLATNIH AKCIJA: Evo koliko novca je dobio svaki građanin Srbije (INFO)

novac

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Građani koji nisu prodali akcije “Naftne industrije Srbije”, Aerodroma “Nikola Tesla” i “Telekoma Srbija” ove godine su dobili još 515 dinara na ime dividendi za 2016. godinu.

Ukoliko nisu podizali novac od dividendi ni za prethodne godine na računima u Poštanskoj štedionici, vlasnike besplatnih akcija čeka ukupno 2.645 dinara, a ako nisu potrošili ni 1.700 dinara, koliko je svakom od 4,8 miliona građana 2010. uplaćeno iz Privatizacionog fonda, onda im se na računu skupilo ukupno 4.345 dinara.

[adsenseyu5]

Najviše novca od dividendi za 2016. građanima je uplaćeno od 31 akcije “Telekoma Srbije”, i to 362,7 dinara neto, tj. 11,7 dinara po akciji.

To je za 40 dinara manje nego što je ovo preduzeće uplatilo građanima za 2015, kada su dobili po 403 dinara.

DRAGANA I ŽELJKO SKOČILI POD VOZ DRŽEĆI SE ZA RUKE: Ona je na mestu ostala mrtva, njemu se bore za život

Za 5 akcija NIS na račune građana leglo je 104,8 dinara dividendi za 2016, dok su za jednu akciju Aerodroma “Nikola Tesla” dobili svega 35,1 dinar, ali bi do kraja godine trebalo da dobiju još 12,5 dinara.

Ukoliko odluče da prodaju besplatne akcije NIS i “Telekoma Srbije”, građani bi mogli od njih da zarade 4.802 dinara.

VELIKI HOROSKOP ZA VLADAVINU DEVICE: Šta vas očekuje na polju LJUBAVI, POSLA I ZDRAVLJA (do 22. septembra)

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu4]

2 Comments on "Stigao je novac od BESPLATNIH AKCIJA: Evo koliko novca je dobio svaki građanin Srbije (INFO)"

  1. Vrati zemlju, nemoj dozvoliti uvoz poljoprivrednih proizvoda bez carine. Zabrani GMO, proizvodi zdravu hranu ako ima mesta gde nije bacen osironasen uranijum od NATO prijatelja rezima. Pusti me da radim, prodajem na pijaci i ne trebaju mi akcije koje kasnije iz kredita isplacuje a glavnicu odnose Arapi, pa ponovo zaduzuje, prodaje zemlju onima od kojih dize kredite.

  2. ..i kada ce proraditi proces restitucije u Vojvodini-Banatu. Zamlja I kategorije, koja se po pravu mora vratiti vlasnicima, tj. nj. potomcima, pokradena je, tj. uzeli je na vlasti ljudi i oni bliski vlasti, sramno za vlast i ljude koji vode ovu drzavu, zasto svuda pljacka i dokle za ime Boga….zar se ne bojite vise sile, vi ste postovaoci vere….sta to znaci, znate li !!!?

Comments are closed.