STEFAN RUSOV: “Ne bi se dobro završilo da nismo naleteli na kolibu”

potraga

Foto: privatna arhiva

Stefan Rusov i Milica Mirjanić su pronađeni, više od 40 sati nakon što su nestali na Beljanici. Srbija je strepela za sudbinu dvoje mladih, dok je veliki broj policajaca i volontera tragao za njima.

Nakon što su pronađeni, novinar “Večernjih novosti” je razgovarao sa Stefanom, koji je premoren nakon dana i noći provedenog u planini.

– Malo me je sada popustio adrenalin, i sustigao me je umor. Dobro smo i Milica i ja, sve je sada u redu – rekao nam je Stefan, i dodao:

– Ne bi se dobro završilo da nismo naleteli na kolibu. Bio je mrkli mrak, samo smo uleteli unutra. Mislili smo da ćemo naći neke meštane u okolini, međutim svuda je pustoš tamo, nije bilo apsolutno nikoga.

PROČITAJTE JOŠ: Oglasili se gastarbajteri iz kilometarske kolone za Srbiju: ”Ne vređajte nas, znamo zašto dolazimo!” (INFO)

Mladić je rekao za “Novosti” da se kola nisu pokvarila, već su tokom vožnje naleteli na duboki sneg, pa da ne bi trošili gorivo na grejanje, rešili su da se sklone na sigurno, u kolibu.

– Želim da se zahvalim svima koji su učestvovali u potrazi, i medijima koji su digli buku i na taj način pomogli potragu – rekao je na kraju Stefan.

U potrazi je učestvovalo ukupno 29 pripadnika Sektora za vanredne situacije sa 11 vozila i psom, kao i 25 pripadnika PU Jagodina, 4 PU Bor, 4  Uprave kriminalističke policije i 2 PU Kragujevac.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SOJ KORONA VIRUSA U JOŠ TRI ZEMLJE!