STARLETA TAMARA ĐURIĆ NA IVICI SMRTI: Ubrizgali joj kineski otrov?! (FOTO)

Foto: Instagram/tamarastar89

Foto: Instagram/tamarastar89

Starleta se onesvestila u svom apartmanu kad je saznala da joj je plastični hirurg na privatnoj klinici ugradio najjeftiniji materijal, koji je izazvao infekciju

Bivša učesnica “Farme” Tamara Đurić kojoj je zdravlje ozbiljno ugroženo zbog izlivanja silikona u zadnjici, nedavno je saznala da su joj lekari na jednoj privatnoj klinici ugradili najjeftiniji akva-filer kineske proizvodnje, i to su papreno naplatili, čak 5.000 evra.

Kako saznajemo, Tamari, koja je drastično smršala tokom boravka na VMA, juče je ponovo pozlilo i ona se onesvestila.

– Zbog svega što joj se dogodilo, Tamara je sve mršavija, bukvalno jedva stoji na nogama. Juče ujutru je ustala i pokušala da ode to toaleta, i srušila se nasred sobe.

 

[adsenseyu4]

A kap koja je prelila čašu je bilo to kada su joj lekari rekli da je u njenoj zadnjici akva-filer kineske proizvodnje.  Taj akva-filer je u njenom telu izazvao tešku infekciju, protiv koje su stručnjaci sa VMA nemoćni jer do sada nisu imali takav slučaj.

Tkivo joj je sraslo sa tim materijalom i pod velikom je upalom. Zbog toga lekarima jedino preostaje da filer ispiraju vodom.  Samo se tako njegova količina u telu može smanjiti.

Ali, taj proces je veoma spor. Međutim, taj proces se odvija veoma sporo. Takođe, jakim antibioticima se sprečava širenje akva-filera po ostatku tela i tkiva – navodi izvor blizak Đurićevoj.

starleta

Printskrin: Instagram/tamarastar89

Tamara razmišlja da napusti VMA i lečenje nastavi u inostranstvu, iako je prezadovoljna lekarima i tretmanom. Klinike i bolnice u inostranstvu imale su iskustva sa ovakvim stvarima što je prednostu odnosu na naše bolnice.

– Ovo ne ide onako kako sam planirala. Materijal je ko zna kakav i bog zna odakle. Doktori sa VMA su prema meni bili iskreni i rekli mi da ovo lečenje može da potraje mesecima, ja to ne mogu da čekam, tako da ću početkom sledeće nedelje da da razmislim kako da ubrzam taj proces.

Ne znam koliko će ta moja odluka biti pametna, ali ja više ne mogu da izdržim. Ali ne dam se, ne dam dušmanima da se raduju – poručila je Tamara koja pokušava da ostane vedra i pozitivna uprkos svemu što ju je zadesilo.

 

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)

[adsenseyu2]