SRPSKE TAJNE SLUŽBE OTKRILE: Gotovina sprema KOSOVSKU “OLUJU” sa vođama OVK !?

general

Foto: printscreen/instagram

Ante Gotovina, Tuđmanov general koji je 1995. godine komandovao genocidnom akcijom „Oluja“ u kojoj je ubijeno 2.000 i proterano više od 250.000 Srba, sa šefovima OVK već tri meseca priprema detaljni operativni plan za napad na sever Kosova i Metohije.

Srpske tajne službe došle su do šokantnih saznanja da Gotovina aktivno učestvuje u planiranju vojno-policijske akcije kojom bi već ovog leta trebalo osvojiti sever Kosova i etnički očistiti tamošnje Srbe!

Za ovoj prljavi posao, kako se tvrdi, kosovski premijer je Gotovini iz crnog fonda isplatio 500.000 evra u kešu! Gotovina bi uspešno izbedenoj invaziji na sever srpske pokrajne trebalo da dobije i „bonus“ od još pola miliona evra!

 

[adsenseyu1]

Ante Gotovina, koji je od novembra prošle godine posebni savetnik ministra odbrane Hrvatske, od tada do danas zvanično je jednom boravio u Prištini, ali su naše službe otkrile da je ove godine čak osam puta tajno posećivao Kosovo!

zločinac

Foto: printscreen/instagram

– Gotovina sa vođama OVK koji su sada komandanti Bezbednosnih snaga Kosova do detalja razrađujue planove munjevite akcije, takozvane kosovske „Oluje“. Albanci su sa Gotovinom stupili u kontakt preko Agima Čekua, bivšeg pripadnika hrvatskih „zengi“ i komandanata OVK… Hašim Tači je izdvojio velike pare da bi angažovao Gotovinu, vrlo je ozbiljno shvatio čitavu  stvar i očigledno mu se prilično žuri. Ako se setimo da je Ramuš Haradinaj, odah po povratku iz Francuske, poručio da kosovski Albanci treba da se ugaledaju na Hrvate kad je reč o odnosu prema Srbima, onda je sve jasno – kaže izvor.

 

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Intermagazin.rs/Izvor: Informer)

[adsenseyu2]