SRPSKA VATERPOLO REPREZENTACIJA VIŠE NIKAD NEĆE BITI ISTA: Najbolji strelac se oprašta u 29. godini! (INFO)

bazen

Foto: Ap /tanjug

Filip Filipović posle osvajanja zlata poručio da je sada red na neke nove klince da dostignu ovu generaciju

Srpska vaterpolo reprezentacija posle Olimpijskih igara u Riju više nikad neće biti ista. Uradili su nešto što mnogo generacije pre njih nisu uspele u poslednjih 30 godina.

Posle ovog uspeha jasno je da dvojica igrača napuštaju ekipu to su Živko Gocić (33) i Slobodan Nikić (34) koji završavaju reprezentativnu karijeru. Međutim, pomalo neočekivano se provukla i izjava Filipa Filipovića (29) našeg najboljeg strelca koji je nagovestio odlazak iz reprezentacije

[adsenseyu1]

Mislim da smo samo mi bili svesni razloga i uzroka onakvih partija. Što se tiče ove generacije, prešli smo igricu. I to je to. Pustićemo mlađim generacija da dostignu ovakve rezultate.

Uz ovakav stručni štab i ljude oko sebe, smatram da Srbija može i treba da bude ponosna i očekuje da neki novi klinci ponove što smo uradili – rekao je Filipović.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Na pitanje da li to znači da se oprašta od reprezentacije, naš “bombarder” je rekao:

Još uvek nisam ništa odlučio. Sam sam sebi nešto obećao. Treba mi još malo vremena da razmislim. Sada nije trenutak da vam kažem da li idem ili ostajem.

Teško je ponoviti sve ovo. Verovatno kad se slegnu emocije i kad budem razmišljao hladne glave, videću šta dalje -rekao je Filipović novinarima u Riju.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Telegraf.rs)

[adsenseyu5]