SRPSKA OPOZICIJA I ALBANCI U DOSLUHU: Miniraju dolazak Vladimira Putina u Beograd i šire teorije zavere

Haradinaj

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Nekoliko dana pre izuzetno važne posete ruskog predsednika Vladimira Putina Srbiji, Radio-televizija Kosova objavila je tekst prepun sumanutih tvrdnji, u kojem se navodi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uoči Putinovog dolaska dobio neke zadatke od ruske obaveštajne službe, a koji se ”sasvim slučajno” tiču srpske opozicije

U nastavku se precizira da ti zahtevi Vučiću nisu stigli preko ruske ambasade u Beogradu, već čarterom iz Moskve.

Božidar Spasić, bivši operativac Državne bezbednosti, kaže da nema dilemu da su tu teoriju zajedničkim snagama smislili kosovski Albanci i srpski opozicionari, budući da se ni jedni, ni drugi ne raduju Putinovom dolasku u Beograd.

MAKSIMALNE MERE OBEZBEĐENJA: Putina čuva 7.000 srpskih specijalaca, snajperisti na krovovima! ŠAHTOVI ĆE BITI ZAVARIVANI

– Ovakvo propagandno delovanje najavio je i sam zločinac Ramuš Haradinaj, koji je rekao da je Srbija mala Rusija i da će raditi sve što joj Rusija kaže. Naravno da je ovaj najnoviji spin sastavljan i u Beogradu i u Prištini, a moguće je da je i Tirana umešana u sve. Ovo je deo jedne propagande koja se vodi već danima protiv posete predsednika Rusije, žele da umanje značaj te posete na sve načine, da našeg predsednika Vučića predstave u lošem svetlu, pa će sigurno puštati još mnogo dezinformacija poput one da Vučić zapravo nije ni dobio odlikovanje od Putina. Sve će to biti neke gluposti koje će odgovarati opoziciji u Beogradu, odnosno šetačima i onim Albancima koji su trenutno u avionima i lete za Hag – kaže Spasić.

Sagovornik se osvrnuo i na komično pismo koje je lider Dveri Boško Obradović uputio Putinu, a u kojem mu se žalio na Vučića i upozoravao ruskog predsednika da Vučić želi da ga iskoristi.

“LJUDSKI, EVROPSKI I SRPSKI” Šapić predlaže ukudanje granice IZMEĐU SRBIJE, CRNE GORE I SRPSKE!

– Da li stvarno neko na ovoj planeti misli da predsednik Putin nema druga posla nego da čita pisma koja mu šalje neki Boško Obradović. Čak ni portir na Kremlju ne bi takvo pismo pogledao i čitao, a kamoli da to dođe do bilo kakvog saradnika predsednika Putina. To su takva zamajavanja, ali u opoziciji moraju na neki način da opravdaju pare koje sa strane dobijaju za širenje propagande i onda moraju da rade te gluposti – kaže Spasić.

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/izvor: Alo)