SRPSKA DECA ĆE BITI ŽRTVE: Jezive PRETNJE klana Haradinaja

Daut

Foto: Facebook/Daut Haradinaj

Daut Haradinaj, rođeni brat zločinca i bivšeg vođe OVK Ramuša Haradinaja, zapretio je stravičnom odmazdom nad Srbima i klanjem srpske dece zbog navodnih zločina nad Albancima 1998. godine!

U monstruoznoj poruci objavljenoj na Fejsbuku, uz fotografiju na kojoj se vidi gomila ljudskih leševa (!?), Haradinaj je poručio i da ne odustaje od ideja ‘velike Albanije’!

Ova stravična pretnja usledila je samo dan pošto je bivši šef misije OEBS na Kosovu Vilijam Voker, čiji je lažni izveštaj o “masakru u Račku” izazvao NATO agresiju, otkrio da ima plan za drastično proširenje šiptarske države.

Braća Haradinaj su prethodno u više navrata pretili novim etničkim čišćenjem Srba na Kosovu i konačnim obračunom sa našim narodom!

NATO ZLOČIN NA KOSOVU: Bombardovanjem spržili 73 civila, pa hteli da okrive Srbe za masakr

“Video sam Vulinovu izjavu kako je ‘velika Nemačka’ zapalila svet i kako će ‘velika Albanija’ zapaliti Balkan. Vi pridošlice na Balkan ste uništili živote stotina hiljada ljudi na Balkanu. Ništa ne brinite, naš put nećete zaustaviti, dosta ste se igrali s ljudima. Ubijali ste čitav vek i vaša deca će biti žrtve!, brutalno je zagrmeo Daut Haradinaj.

Daut otimao, mučio i ubijao civile?!

Daut Haradinaj bi, prema pisanju pojedinih medija, mogao da bude najzvučnije ime koje će se naći na optuženičkoj klupi novoformiranog Specijalnog suda za zločine OVK. On je rukovodio grupom šiptarskih terorista koja je tokom 1999. na području Peći kidnapovala, mučila i ubila više albanskih civila, a sada su u istrazi koje su vodili istražioci Specijalnog suda isplivali novi dokazi protiv njega.

Kriminalci ih štite

Pukovnik KOS u penziji Aleksandar Petrović upozorava da su ovakve pretnje izuzetno opasne i da se o njih nikako ne smemo oglušiti.

U tri meseca 68 borbenih vozila stiglo u Prištinu! Ovo je samo početak opremanja “Vojske Kosova”: Šta se krije iza nabavke oružja?

– Dautove pretnje su zastrašujuće. Na strani Šiptara je bivši američki establišment koji im čuva leđa. EU ne reaguje, što je velika sramota i pokazatelj da je ona potpuno iskompromitovana i da je izgubila ugled. Šiptari se bave kriminalom, trguju oružjem i drogom, tako nabavljaju prljav novac koji troše samo u svrhu uništavanja i etničkog čišćenja srpskog naroda – zaključuje Petrović.

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: Nacionalist)