SRBINU SE U GRČKOJ POKVARIO AUTOMOBIL: Stotinu vozila sa srpskim tablicama prošlo je pored, ŠTA MISLITE KO MU JE POMOGAO? (INFO)

kvar

Printksin: Youtube/Scruit

Iako je među Srbima uvreženo mišljenje da u nevolji uvek pomažu jedni druge, našim turistima u Grčkoj se desilo upravo suprotno

Direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Srbije Damir Okanović podelio je na svom Tviter profilu dramu svog kuma koji je sa porodicom bio na letovanju u Grčkoj i kome se dogodila jedna od najgorih stvari koja se može desiti turistima na putu – kvar na autu.

[adsenseyu5]

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

1 Comment on "SRBINU SE U GRČKOJ POKVARIO AUTOMOBIL: Stotinu vozila sa srpskim tablicama prošlo je pored, ŠTA MISLITE KO MU JE POMOGAO? (INFO)"

  1. miha bukovac | 1. August 2017. at 00:46 |

    Ko je to “uvrežio” takvo “mišljenje” da jedni drugima pomažu u nevolji? Taj mora biti da je neki idiot ili politikant! Našem narodu (Srbima) je jasno, da, kada su vani (u inostranstvu) važi pravilo: čuvaj se svojih i beži od njih! Tako narod (naš – srbski) razmišlja i to je (svakako) stekao iz izkustva! Nije tek tako da se ona 4S slova čitaju “Samo sloga Srbina spašava” pa još uvek se nisu složili zato toliko i’spaštaju!

Comments are closed.