SRBIJA SLAVI NA ULICAMA: Evo kada će biti doček ZLATNIH SRPSKIH ORLIĆA! (INFO)

igraci

Foto: Tanjug/AP

U ime Beograđana i u svoje lično ime, svetskim šampionima i novim herojima Srbije čestitam na veličanstvenoj pobedi – rekao je predsednik Skupštine grada Beograda

Predsednik Skupštine grada Beograda, Nikola Nikodijević, čestitao je mladim fudbalerima na osvojenom Svetskom prvenstvu.

– U ime Beograđana i u svoje lično ime, svetskim šampionima i novim herojima Srbije čestitam na veličanstvenoj pobedi – rekao je on u čestitki.

Sjajna igra koju ste pokazali tokom čitavom turnira, mentalna i fizička snaga celog tima protiv velikog Brazila, fascinirala je celu naciju i ljubitelje fudbala širom sveta.

Vaš uspeh je jedan od najvećih ako ne i najveći uspeh srpskog fudbala u istoriji.

Beograđani i čitava Srbija pratili su s velikim uzbuđenjem vašu borbu za šampionsku titulu. Verovali smo u vas i u vašu neverovatnu energiju i želju za pobedom. Doneli ste nam neizmernu radost i ponos, vi ste novi heroji nacije, vi ste ponos Srbije. S velikim nestrpljenjem i iščekivanjem, želimo da vas pozdravimo u Beogradu kao najveće šampione. Vi ste naša nada i uzor za nove genercije, vi ste budućnost fudbala u Srbiji – piše u čestitki.

Pozivam sve Beograđane sve ljubitelje sporta da zajedno, ispred Skupštine grada Beograda na šampionskom balkonu, dočekamo svetske prvake u fudbalu – navodi se u čestitki predsednika Skupštine grada.

Doček je planiran za ponedeljak, 22. juna u 20 časova.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Telegraf.rs)