SRBIJA PRODAJE PUTINU ORUŽJE! Otkrivamo šta Rusija želi od srpske vojne industrije!

Vučić

Foto: TANJUG/ TANJA VALIC

Predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin je tokom svoje četvrte posete Srbiji, a prilikom sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem rekao da je za Moskvu važan nastavak vojno-tehničke saradnje, kao i da će Kremlj kupiti određeno srpsko oružje.

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin naglasio je da je da je u Beogradu tokom sastanaka razmotrena vojna i vojno-tehnička saradnja.

On je istakao da će Rusija i dalje izlaziti u susret srpskom rukovodstvu i pomagati u jačanju odbrambenih mogućnosti Srbije, te razvijati saradnju sa odbrambenim preduzećima i nastaviti praksu zajedničkih vojnih vežbi.

Vojno-politički analitičar Vlade Radulović kaže za naš portal da je predsednik Rusije Vladimir Putin kada je rekao da će Rusija kupovati oružje mislio pre svega na nabavku municije.

– Tu se pre svega mislili na neko streljačko naoružanje i municiju. Druge stvari mi Rusima i ne možemo da ponudimo. Možemo eventualno da pričamo o nekoj zajedničkoj saradnji na nekim projektima kao što su artiljerijski projektili i slično. Ponavljam što se klasične kupovine tiče, to je jedino u segmentu streljačkog naoružanja i municije za automatsko i poluautomatsko oružije – rekao je Radulović za Espreso i dodao:

Čuveni ruski psiholog Mihail Labkovski savetuje žene: Evo šta da radiš kad ti muž napravi pakao od života! (SAVET DANA)

– Sve ostalo mi nemamo kapacitete da ispratimo standarde ruske Armije koje su oni postavili u svojoj novoj doktrini.

Podsetimo prilikom posete ruskog predsednika Srbija i Rusija su, potpisale više od 20 sporazuma iz gotovo svih oblasti, od međunarodnih odnosa do kulture i sporta..

Prema navodima ruskih medija, Moskva je spremna da nastavi jačanje, opremanje i modernizaciju Vojske Srbije.

BILJANA SRBLJANOVIĆ UPUTILA BRUTALNE REČI REDITELJU SRĐANU DRAGOJEVIĆU: On je Dačićeva sponzoruša! Najgore zlo profitersko koje ti se ceri u lice!

Ostaje da se vidi šta će od ovoga sve stupiti na snagu.

(Dnevne.rs/izvor: Espreso.rs)