SPREMITE SE: Totalno pomračenje večeras u 21:23 h, ne donosi nam ništa dobro! (INFO)

sunce

pixabay

Uzalud se nadate promenama – one neće brzo doći

U utorak 2. jula 2019. godine u 21 sat i 23 minuta će se dogoditi totalno pomračenje Sunca koje će biti vidljivo iz naših krajeva.

Ove zvezde ukazuju na uspeh u lovu, opsadu gradova i osvetu prinčeva. Uzrokuje nevolje i sramotu, bolest i gubitak sreće.

Takođe donose i opasnosti na putovanjima i uz granicu, prenosi Lepa&Srećna. Opisuju uništavanje žetve i plodova i ometaju rad lekara, te ukazuju na nevolje i opasnosti za koljena i stomak. Solarna eklipsa na Severnom čvoru ukazuje na pojačanu volju, naglašenost sunčevih ciljeva, akcija.

Osoba može zauzeti odlučni stav prema nečemu sto se događa u njenom drustvu ili regiji. Opšte je pravilo da kada Mesec ili neka planeta dotaknu Severni čvor, one imaju naročito jaku moć projektovanja i ekstroverzije, dok su na Južnom čvoru više introvertirane i receptivne.

HOROSKOP ZA SUTRA (3. jul 2019.): Srećni dani tek dolaze! (ASTROLOGIJA)

Kako Mesec predstavlja prošlost, a Sunce sadašnjost, za vreme solarne eklipse prošlost će nastojati da zamrači sadašnjost, a za vreme lunarne sadašnjost će biti ta koja nastoji izbrisati prošlost…

U tom smislu eklipse označavaju intenzivna suočavanja sa svim onim što se u ljudskoj prirodi protivi duhovnom razvoju i što drži pojedinca pod staklenim zvonom, ma kako udobno i srećno ono bilo. S obzirom da u vreme eklipsi pojedinac nije sklon tome da očisti ograničavajuće faktore, taj period može u njemu prouzrokovati tešku napetost…

Kako se totalno pomračenje Sunca ove godine događa u znaku Raka, u dekanatu Venere, sve ukazuje na opšte analiziranje porodice, dece, emocionalnog i bračnog života ili postojeću poziciju – kako poslovnu tako i prijateljsku ili emotivnu (u zavisnosti od toga gde vam se nalazi znak Raka u natalnoj karti).

Opozicija prema Saturnu će doprineti i da se može činiti da ste pogrešno potrošili dragoceno vreme na poslove, prijateljstva ili ljubavi, nadajući se promenama koje neće doći.

Analiziraćemo prošlost i svaki fragment sećanja na nešto što je bilo u nama izazivaće zebnju da se ono što je vredelo raspalo u milion parčića zauvek. Verovatno ćemo se osećati i iskorišćeno i zapostavljeno.

Verovatno ćete se sudariti sa velikim premorom, prazninom i osećajem da je sve tako predvidljivo i uzaludno. Zbunjeni reakcijom bliskih ljudi ili same porodice, verovatno ćete se potrudite da vratite misli u red, prelistate svaku reč iz proteklih razgovora i nađete logiku u postupcima svoje okoline.

Verovatno ćete par dana ranije znati da okolina sistemastki ignoriše vaša zalaganja i trud koji ulažete u opstanak ljubavne, prijateljske, bračne ili porodične veze. Verovatno ćete biti duboko povređeni i osećati se izdano. Velika većina najavljenih događaja će se finiširati u poslednjih četri meseca od tog trenutka…

“Kremansko proročanstvo”: Ovo je TOP 5 najvećih PROROČANSTAVA TARABIĆA!

Mnogi od vas će u narednim mesecima napraviti značajan korak (kroz porodicu ili blisko okruženje) po pitanju privatnog života ili stambenog prostora i vraćati se na neke stare projekte koji se godinama unazad zaboravljeni. Velika većina osoba će sa ovakvom pozicijom i prekinuti brak, porodične odnose ili vezu i krenuti dalje u nešto novo.

U oči pomračenja raste broj infarkta, suicida, saobraćajnih nesreća, leukocita i slično. Na ličnom planu aktivira se polje koje je označeno znakom Raka i planete u istom znaku. Očekujte “okretanje lista” u životnom smislu. Kraj starog i početak novog.

Ovu eklipsu će najviše osetiti rođeni u znaku Raka, kroz velike životne, nove smernice koje samo u početku odvijanja događaja mogu delovati loše.

Na širem planu, u narednom periodu je moguć ozbiljniji poremećaj klime, zemljotresi, poplave, požari, teroristički napadi, problemi na putevima koji mogu biti potpoljeni, u avio-komunikaciji kao i trovanja hranom.

Ova solarna eklipsa doneće i pojačane potrebe ega aktuelnih vladara, traženje ličnog interesa i egoizam, kao i po ko zna koji put odmeravanje principa i snaga kod aktuelnih svetskih moćnika.

           

(Dnevne.rs /Izvor: Jovana LG Bogoslovov, stil.kurir.rs)