ŠOK: Zoran Marjanović uhapšen je zbog ubistva supruge Jelene (INFO)

ubistvo

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Podsetimo, više od godinu dana na monstruozan način ubijena je pevačica Jelena Marjanović, a večeras je zbog sumnje da ju je ubio uhapšen njen muž Zoran.

On je juče napustio rijaliti “Zadruga”, u koji je ušao da bi, kako je rekao, ispričao istinu o sebi i ubistvu svoje supruge. Rijaliti je napustio, kako je juče navedeno, jer mu je Socijalna služba dala rok od osam dana da ne bi ostao bez starateljstva nad ćerkom Janom (6).

[adsenseyu5]

Nakon ubistva koje je potreslo Srbiju počele su da se pojavljuju razne verzije ovog zločina, a članovi porodice su išli i na poligrafsko ispitivanje koje su, kako je tada rečeno, prošli.

NARODNI OBIČAJI NA SUTRAŠNJI DAN: Dobićete POSEBNU snagu ako uradite ovu JEDNU stvar

Iz istrage su stizale potvrde da je najmanje jedan član familije znao ko je ubica a da je u celoj priči bila vrlo značajna uloga pojedinih članova porodice koji su definitivno štitili nekog njima bliskog.

(Dnevne.rs / Izvor: Kurir)

[adsenseyu4]

 

2 Comments on "ŠOK: Zoran Marjanović uhapšen je zbog ubistva supruge Jelene (INFO)"

  1. Sefko Licina | 16. septembra 2017. at 06:34 |

    Konacno radosna vijest.
    Oduzeti zivot mladoj zeni i majci maloljetne cerkice, zlocin je bez presedana.
    Nadamo se da ce MUP SRB.uskoro saopstiti detaljnije podatke.

  2. Није то радосна вест, то је страшно, очевидац на пецању је потврдио да је видео двоје људи с дететом како трче по насипу, дакле лаж је била да су човек и дете остали код рампе. То није још доказ, али чим неко лаже, сумњив је . Ако је тај Зоран убица, то би значило да је он страховити психопата, шизофреничар с рупама у памћењу , итд …

Comments are closed.