ŠOK ZA SRBIJU PRED OLIMPIJSKE IGRE: Teodosiću stradala ruka, Nedović ne može da stane na nogu (VIDEO)

kosarkasi

Foto: Tanjug

Dvojica srpskih bekova povređeni samo nekoliko dana pre početka Igara

Nešto manje od nedelju dana ostalo je do početka Olimpijskih igara u Riju, a trenutna situacija u košarkaškoj reprezentaciji Srbije je zabrinjavajuća.

Ne zbog poraza od Argentine, nego zbog povreda koje su zadesile naš tim na turniru u toj zemlji. Stradali su Miloš Teodosić i Nemanja Nedović.

Kapiten Orlova se povredio tokom meča sa Gaučosima kada ga je plejmejker domaćeg tima udario po prstu desne ruke. Ruke kojom šutira.

[adsenseyu1]

Podsetimo, sa bolnom grimasom je otrčao na klupu, a nedugo zatim želeo je i da se obračuna sa Kampacom. Nije poznato da li je stradala kost ili je samo bio u pitanju jak udarac. naknadni pregledi će dati konačan odgovor.

Situacija sa Nemanjom Nedovićem je krajnje bizarna. Dopisnik Sportskog žurnala iz Argentine javlja da se srpski bek pre meča sa Francuzima uhvatio za skočni zglob zbog neočekivanog bola.

Kada su doktori pritisnuli to mesto, Nedović je odskočio od bola. Nije igrao protiv Francuske, kao i protiv Argentine, a u subotu nije mogao da se osloni na nogu.

Išao je na magnetnu rezonancu. Doskočio je jako loše i osetio veliki bol u tetivi i nije mogao da hoda. Ne može ni sada. Čekamo rezultate da vidimo šta je. Ne znam. Nije dobro kada se tako nešto desi samo od sebe – rekao je Đorđević za Žurnal.

Situacija nije sjajna, ali se nadamo da će Teo i Nemanja biti spremni za Igre. Jer, vreme je za medalju…

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)