ŠOK! RATKO MLADIĆ SE UŽIVO UKLJUČIO U PROGRAM Srpski general obratio se Srbiji: LJUBI VAS DEDA RATKO! Posebnu poruku je imao za Vojislava Šešelja (VIDEO)

program

Foto: EPA, Printscreen

Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića, gostovao je jutros na Hepi televiziji, kada je odlučio da pozove svog oca i uključi ga direktno u program.

General je najpre pozdravio sve u studiju, a posebno lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

– Ljubi vas deda Ratko. Ovaj Marić neka dođe da me obiđe, neka on intervjuiše Vojislava Šešelja, a i Voja neka dođe – rekao je general aludirajući na voditelja i urednika ove televizije.

On je svog saborca iz haških dana, Vojislava Šešelja, pozvao da dođe da igraju šah. Kazao je da mu nedostaje da ga pobeđuje.

DUDA IVKOVIĆ PROŠAO KROZ PAKAO: Danima tragao za nestalim sinom, a onda u motelu kod Inđije OTKRIO STRAŠNU ISTINU!

– Darko, reci Voji da dođe da igramo šah, jer sam ga zadnji put tukao 7 na prema 1. I to mu je tu bila prisutna i ona njegova “Kosovka devojka” i loše je prošao – poručio je general Šešelju.

Foto: printscreen

General Ratko Mladić imao je poruku za Šešelja i njegovog sina.

– Pozdravljam i tvog sina, i da znaš on će biti bolji od tebe, kao što je i Darko bolji od mene – rekao je general.

Kratko obraćanje iskoristio je i da uputi posebnu poruku i Pavelu Dorohinu, članu ruske Dume i to na ruskom.

– Poseban pozdrav za Rusiju. Pozdravi Komunističku partiju sovjetsku, pardon, ruske federacije. Pozdrav za Pavela i neka otvori oči šta ovaj NATO hoće, mnogo se šire ka Rusiji. I neka Voja malo omrša, živi bili – poručio je za kraj general Ratko Mladić.

Pogledajte snimak:


Da podsetimo, general Ratko Mladić osuđen je na doživotnu kaznu zatvora u Haškom tribunalu prošle godine, i proglašen je krivim za 10 od 11 tačaka optužnice.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)