SMRT KOJA JE POTRESLA SRBIJU: Poslednja 24 sata Bata Đoše pre nego što ga je ćerka pronašla mrtvog u stanu (FOTO)

prijatelj

Foto: telegraf /Montaza: Dnevne.rs

Smrt Bogoljuba Mitića Đoše jutros je potresla Srbiju, a pored njegovih najbližih, ovu tužnu vest teško je primio i glumčev najbolji prijatelj Ivica Cvetković, sa kojim je bio nerazdvojan.

Ivica je od ranog jutra, otkako je saznao tužnu vest, bio u Đošinom stanu, pa je i objasnio kako je protekao jučerašnji dan, koji je proveo sa svojim prijateljem. Poslednja tri dana je bio nešto bolestan, prehlađen…Juče sam došao taksijem po njega, trebalo je da idemo za Novi Sad.

NEVEROVATNA GENETIKA: Da li ste znali – šta nasleđujemo od mame, a šta od tate (INFO)

Video sam da mu nije najbolje, čuli smo se pre tri dana, teško je disao. Otišli smo u jdan obližnji kafić da porazgovaramo, rekao sam mu da je najbolje da ga odvedem kod doktora pa tek onda da idemo za Novi Sad.

[adsenseyu1]

Međutim, on nije hteo, rekao je da mu je bolje i da mu treba samo malo vazduha, da će biti sve u redu… – ispričao je Ivica.

– Znao sam da nešto nije u redu i onda sam ga molio da bar u Zemunu odemo kod doktora, jer smo tamo išli.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Završili smo šta smo imali, nije hteo da ide kod doktora. On je terao sve na šalu, govorio da je sve u redu…

ISPOVEST PRVE ŽENE U SVEMIRU: ‘Ovo je TAJNA koju sam čuvala TRI DECENIJE’

Da li su supruga i ćerka insistirale da ide kod doktora?

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– Naravno da jesu. Ali on je svojeglav po pitanju toga. Na žalost, mislim da se vidi da mu je sve bilo preče od zdravlja, pokazalo se na kraju da to nije u redu – odgovorio je Cvetković.

– Otišli smo u Novi Sad i bili na ručku tamo sa nekim prijateljima. Vratili smo se, ja sam ga molio da vozi, ali nije mogao, rekao je da mu nije dobro… Ali, normalno smo pričali u putu, kao i svakog dana.

[adsenseyu4]

Dovezao sam ga kući oko 23 časa i dogovorili smo se da se vidimo ujutru na kafi. Koliko znam, bio je budan do 01, onda je ćerka otišla da spava, a on je ostao. Jutros vidim njegov broj telefona, ali čujem glas njegove ćerke Natalije…

Kaže mi da dođem, da je tata umro… Rekla mi je da je u stanu sama sa jednom komšinicom, molila da dođem i govorila je: “Tata je umro, ja sam kriva“, valjda zato što nije bila budna s njim… – izjavio je Ivica i dodao da je Natalija mrtvo očevo telo pronašla oko 7 časova, kada je ustala kako bi se spremila za posao.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Doktori su rekli da je srčani udar bio možda čak i oko četiri. Verovatno je tome uzrok i jučerašnje vreme, njegova kilaža, prehlada, sve se skupilo…Hitna je došla, samo konstatovala smrt, a onda su došli iz sudske medicine kako bi odradili svoj posao.

Mi ćemo sada da ga odvezemo u Vlasotince, sahrana će biti sutra, mislim u 17 časova – zavšio je Đošin najbolji prijatelj Ivica Cvetković.

Podsetimo, Bogoljub Mitić Đoša preminuo je posledica srčanog udara u 50. godini, a za sobom je ostavio suprugu Jelenu i ćerke Nataliju i Olgu.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

1 Comment on "SMRT KOJA JE POTRESLA SRBIJU: Poslednja 24 sata Bata Đoše pre nego što ga je ćerka pronašla mrtvog u stanu (FOTO)"

  1. Zao mi je,saucesce porodici!

Comments are closed.