ŠMEKERSKI! AKO SI VEĆ TOLIKI PATRIOTA… Luka Milivojević sa par rečenica brutalno odgovorio Albancima iz švajcarskog tima (INFO)

fudbaler

Foto: Fonet

– Ne padamo na vaše provokacije – poručio je Luka Milivojević Albancima iz reprezentacije Švajcarske dva dana pred meč drugog kola grupe E na Svetkom prvenstvu u Rusiji.

Srpski fudbalski reprezentativac smatra da on i saigrači u petak uveče ne smeju da padnu na, kako kaže, smešne pokušaje provokacija Šaćirija i Džake, kao što je stavljanje kosovske zastave na kopačke.

– Ma meni je to smešno, mislim da je Mitar rekao jednu jako lepu stvar, ako su oni već tolike patriote zašto ne igraju za tu zemlju?

S druge strane oni pokušavaju na sve načine da nas provociraju, mi samo ne treba da se spuštamo na taj nivo, gledamo sebe, fokusiramo se na igru i damo maksimum.

Ne bih previše ulazio u te nefudbalske stvari. Ono što bude na terenu biće, imamo i pomoć VAR tehnologije, nemamo razloga za brigu – bio je jasan Luka.

SPREMAN DA BRANI DRES REPREZENTACIJE: Matić objavio fotku gde se sam bije sa celim timom Kostarike, a komentar je za divljenje i duboki naklon (FOTO)

O timu Švajcarske kazao je sledeće:

– Kvalitetniji su od Kostarike. Međutim, može da bude lakša utakmica od prve. Zavisi kako uđemo u utakmicu.

Oni igraju u top klubovima. Nije mala stvar uzeti bod Brazilu. Imamo još tri dana da ih analiziramo – kazao je on.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir sport)