SMEJALI STE SE LJUDIMA KOJI SE BIJU ZA PILIĆE U LIDLU, ALI POSLE OVOGA ĆETE SE DOBRO ZAMISLITI (FOTO)

market

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Iako se veliki deo Srbije smejao i zgražao proteklih dana gužvama koje su se stvorile na otvaranju Lidla, Predrag Balcacanović jednim svojim postom na FB učinio da se mnogi zamisle, a možda i postide.

Predrag ima komšije koje su stajale u redu, a evo zašto on smatra da je ružno smejati se tim ljudima.

“Nešto da vam napišem. Svima vama koji ste ovih dana pljuvali narod koji čeka u redu za piliće i popuste u Lidl-u. Eto, među njima ima i mojih prijatelja…Baka Ruža je ustala u 4. Uhvatila prvi gradski jutarnji i otišla da čeka u red. Penzija joj je 18.000. dinara. Poslednji račun za lekove 6.800, ostaje joj za život celog meseca 11.200 dinara, 100 evra. Zaboravljate na račune, struju, vodu. Možda preživi sa 50 evra mesečno. A ide zima. Smešno vam je što se “tuče” za piliće?”, napisao je on.

Međutim, tu nije kraj jer Predrag ima i drugog prijatelja koji je stajao u redu, ali da bi kupio unukama slatkiše.

“Deka Sreten, moj komšija. Ima veću penziju – 21.600 dinara. Naravno da je bolestan u tim godinama, naravno da plaća račune. Ali ga najviše boli što ima dvoje unučadi kojima ne pamti kada je kupio nešto veće od čokoladne bananice. On se nije “tukao” za piliće. kupovao je slatkiše i po neku slanu grickalicu. Kaže “sakriće do Nove godine” da napravi paketiće za unuke”, napisao je na Fejsbuku.

IZNAD ZAKONA: Doktorka Doma Zdravlja u Kragujevcu odbila da primi bolesno dete, jer nije njen pacijent?! (VIDEO)

“Pogledajte sliku. I on je čekao u redu, ima troje dece. I nije ga sramota. Slika je od 12. oktobra, a oni su bosi”, napisao je on.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)