SKUPA ODELA, ROLEKS I KUĆA NA TRI SPRATA: Ovako je živeo LAŽNI POP koji je varao i patrijarha Irineja

bogatstvo

Foto: instagram

Milorad Radovanović ima kuću na tri sprata, vozi luksuzna kola, nosi skupa odela i „roleks“

Milorad Radovanović (35) iz Kragujevca, koji je uhapšen zbog sumnje da se više od deset godina lažno predstavljao kao sveštenik i pripadnik MUP, živeo je do sada veoma luksuzno.

Prema rečima našeg sagovornika upućenog u ovaj slučaj, Radovanović je živeo u naselju Beloševac, a jedno vreme studirao je Bogosloviju.

– Radi se o izrazito inteligentnom čoveku. Kuću na tri sprata napravio je poslednjih godina, uvek je imao luksuzne automobile, skupa odela i sat „roleks“ iako zvanično ništa ne radi, niti je evidentiran u Fondu PIO – kaže naš izvor.

– Prilikom posete Kragujevcu patrijarha Irineja koordinirao je rad obezbeđenja u ime SPC. On je bukvalno naređivao i raspoređivao kuda će kolona vozila sa patrijarhom prolaziti, naredio je ljudima u eparhijskom domu da za pripadnike policije koji su bili na dužnosti donesu sendviče – kaže naš sagovornik, istakavši da je cela priča o lažnom bezbednjaku više scenario za film.

https://www.dnevne.rs/svet/batine-koje-ce-pamtiti-dugo-covek-presekao-kolonu-pod-pratnjom-i-gorko-zazalio-zbog-toga-video

Radovanović se sumnjiči da se godinama sveštenicima i velikodostojnicima SPC, pa je tako čak stigao i do patrijarha Irineja, lažno predstavljao kao radnik VBA i MUP, dok se policijskim službenicima predstavljao kao revizor Srpske pravoslavne crkve.

LAŽNI POP IZ KRAGUJEVCA VARAO SPC, VBA I MUP 10 godina: Evo kako je dolijao

Posle saslušanja u tužilaštvu, Radovanović je pušten da se brani sa slobode.

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs, D.I.)

1 Comment on "SKUPA ODELA, ROLEKS I KUĆA NA TRI SPRATA: Ovako je živeo LAŽNI POP koji je varao i patrijarha Irineja"

  1. miha bukovac | 23. February 2018. at 02:14 |

    Pa kada je uspeo da od starog lopova pravi majmuna treba njega uzeti za Patrijarha, jer, (očigledno) sposobniji i stručniji je, (studirao bogosloviju). Interesantno da je Kragujevac pun lopova onih tkz. “gornje klase”, Toma majmun Nikolić je lopov koji je bio i “predsednik države” (čak) a još uvek je i član akademije nauka SANU. Njegov sin (Radomir Nikolić) je isto lopovski gradonačelnik Kragujevca, dok mu majka (Tome majmuna žena, Dragica Nikolić) bila lopovska “humanitarka”! (prodavala picajzle za visoke “donacije”). Kragujevčani imaju i lopovskog rektora kragujevačkom univerzitetu! Čitav Kragujevac je u lopovskim rukama!

Comments are closed.