SKRIVEN MEĐU CVEĆEM: Misteriozni poklon na Jeleninom grobu, a na njemu ispisana srceparajuća poruka (FOTO)

poklon

Foto: Telegraf

Do druge godišnjice od smrti Jelene Marjanović nije ostalo ni mesec dana, a konačno razrešenje misterije njenog ubistva i dalje je pod znakom pitanja. Poslednjih šest meseci Zoran Marjanović je u pritvoru kao glavni osumnjičeni, a cela porodica pod lupom javnosti. Novu misteriju danas je uneo i skriveni poklon na njenom grobu.

Tačno ispod knjige na kojoj su isklesani poslednji stihovi posvećeni ubijenoj pevačici, našli smo poklon, ostavljen tako da ga je nemoguće primetiti, osim ako se ne priđe spomeniku.

Kroz providni celofan, koji je uvezan narandžastim vunenim koncem, jasno se vidi crtež mace, a iznad njene glave i plavo srce.

Foto: telegraf

Manje primetan je natpis na samoj slici, a koji slama srce. Naime, lepim, čini se ženskim rukopisom ispisana je potresna poruka: “Srećan 8. mart 2018”.

PROROČANSTVO ĐINĐIĆA ODJEKUJE SRBIJOM: Zoran predvideo kada će Albanci i Srbi živeti ZAJEDNO u miru na Kosovu (INFO)

Nismo sigurni da li je poklon na spomeniku ostavio neko od članova Jelenine porodice, ili čak i Jelenina ćerkica Jana, koja je na taj način poželela da mami čestita najlepši ženski dan.

Foto: Telegraf

Takođe, nije najjasnije ni da li ova čestitka ima neko dublje značenje koje je vezivalo Jelenu i osobu koja je poklon ostavila na grobu.

Od trenutka kada je ubijena na najmonstruozniji način, mediji i javnost pomno su pratili sve pojedinosti o zločinu, i u svemu tome zaboravilo se da je ona bila nečija majka i prijatelj.

Poklon koji smo danas zatekli na grobu govori nam da ipak i dalje ima ljudi koji je se sećaju i pre nego što joj je život tragično oduzet.