SESTRA JELENE MARJANOVIĆ OTKRIVA: Evo zbog čega je njena porodica angažovala PRIVATNE FORENZIČARE (INFO)

pevačica

Foto: Privatna arhiva

Kako za “Blic” priča Jelenina sestra Teodora Krsmanović, na ovaj korak su se odlučili kada su u pojedinim medijima počele da se pojavljuju informacije da je Jelena imala ljubavnika i da ju je on ubio.

– Istraga o njenom ubistvu je trajala predugo. Godinu dana smo čekali da nam se saopšti ima njenog ubice – prvo je što je rekla Teodora.

Kako dodaje, priče o Jeleninom ljubavniku celoj porodici su “jako smetale”.

[adsenseyu5]

– To je stvarno bilo nemoguće jer svi koji su je znali znali su da joj je Zoran bio prvi dečko, da je po ceo dan brinula o mami, njemu i ćerki Jani – kaže ona.

Sestra ubijene pevačice objašnjava da je upravo zbog toga Jelena sve vreme bila na relaciji: bolnica (zbog mame), vrtić (zbog ćerke Jane), i kuća.

– Jelena i Zoran se nisu odvajali, ali nikada nismo pomišljali da je on ljubomoran i da su zbog toga zajedno – priča mlada sestra brutalno ubijene pevačice.

MILOMIR MARIĆ: “Više lica je UMEŠANIO U UBISTVO Jelene, tragove su krili na različite načine”

Informacijom da je zbog Jeleninog ubistva uhapšen i osumnjičen upravo njen suprug Zorana pre nekoliko dana neprijatno je iznenadio celu porodicu.

– Ostala sam u šoku kada sam čula da je on osumnjičen za njeno ubistvo. Sa njim sam jedino ja bila u kontaktu od Jeleninog ubistva i redovno smo se čuli oko Jane – kaže Teodora i dodaje da ona ipak veruje državnim organima.

– Nije na meni da sudim Zoranu – zaključila je.

[adsenseyu1]

Inače, familija Krsmanović rekla je za “Blic” da su spremni da sarađuju sa nadležnim Centrom za socijalni rad i da poštuju svaku njihovu odluku i preporuku.

– Zato molimo javnost da se uzdrži od daljih spekulacija i nagađanja u vezi s malom Janom, jer nam je zaštita njenih interesa sada prevashodni cilj – rekli su Krsmanovići.

PEVAČICA OTETA U PODNE, TELO BAČENO U KANAL U 3 UJUTRU! POSLEDNJA SAZNANJA: Zoran šokiran prevarom, a biznismen nije želeo da se sazna za vezu?! (INFO)

Zorana brani tim od pet advokata

Zoran Marjanović, koji je u petak uveče uhapšen pod sumnjom da je ubio svoju suprugu, unajmio je pet advokata koji će ga zastupati u postupku koji je pokrenut protiv njega.

Kako je “Blic” već pisao, novi dokazi koji bacaju sumnju na Zorana Marjanovica isključivo su vezani za forenzička ispitivanja koja je radio centar u Novom Sadu.

Ta ispitivanja odnose se sa na Marjanovićeve DNK tragove nađene na telu njegove supruge, ali i na čestice blata nađene na odeći žrtve, koji se poklapaju sa onima nađenim na Zoranovoj odeći.

Bio je dobar dečko, trebalo je da se oženi u oktobru: Karaburma u neverici posle smrti roštiljdžije Dejana (INFO)

Za Više tužilaštvo, gde je osumnjičeni priveden nakon hapšenja, ovi dokazi bili su dovoljni da se izda nalog za hapšenje, kao i da se predloži pritvor, koji je Viši sud i odredio. Pritvor je određen kako Zoran ne bi uticao na svedoke, što nagoveštava da jos neko iz porodice Marjanovic možda poseduje informacije koje mogu dovesti do rešenja slučaja

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: B.Bogosav,Blic.rs)

[adsenseyu2]