ŠEŠELJ POSLAO BRUTALNU PORUKU HRVATU koji tvrdi da ga je PRETUKAO U SREDNJOJ ŠKOLI

radikali

Foto: Fonet

Novinar 24sata.hr i magazina “Autostart” Željko Milićević opisao je školske dane sa Vojislavom Šešeljem, nazivajući ga arogantnim, dodajući da “nije bio sklon šali”

I ne samo to. On je konstatovao da mu je žao što srpskog političara, koga su navodno zvali Voja Žirafa, nije tukao žešće, pominjući da je lider radikala dobio batine od njega na dan kada je primljen u Savez komunista.

No, Šešelj se svog “drugara” ne seća:

– Ne znam ko je taj Željko. Možda je išao sa mnom u školu, ali ja njega ne poznajem. U razredu sigurno nismo bili, jer znam sve iz svog razreda – dodaje on.

MODEL „DVE NEMAČKE“: Kako bi izgledao na primeru Srbije i Kosova?

Ni nadimak Voja Žirafa mu nije poznat, a na to da “nije bio sklon šali” ostao je u čudu:

– Možete misliti za mene neko to da kaže! Meni je ceo život prošao u šali.

batine

Foto: Fejsbuk

A tuče na prijemu u SK nije bilo, tvrdi odgovorno.

– Primljen sam u partiju u Banjaluci, 1. septembra 1971. godine, uz logorsku vatru, kao brigadir, u omladinskom kampu. Obnavljali smo Banjaluku nakon zemljotresa – kaže Voja, i još jednom tvrdi da tada nije bilo nikakve tuče.

– Ja sam imao samo jednu tuču u gimnaziji, i to sa Tomislavom Ožegovićem. Bilo je to iza doma JNA, pola škole je došlo da gleda. Bio sam jači, sutra je on došao povijene glave. To je bila ona tuča kada vas huškaju sa strane jednog na drugog – priseća se on.

Ne razume Voja što je tema hrvatskog novinara, ali ima i objašnjenje, u svom stilu:

miting

Foto: fonet

– Hrvati su izmišljen narod, pa i to je izmišljeno. Sve je izmislio – kaže za Željka, koga, tvrdi, nikada nije ni upoznao.

MILO ĐUKANOVIĆ: Srbija ne odlučuje o Kosovu!

Ostaje da se vidi da li će novinar iz susedstva imati odgovor na ovu poruku iz Beograda.

(Dnevne.rs/Izvor: A. Kranić, Espreso.rs)